بچه ها من داداشم دفعه سومه دست رو پیرم بلند میکنه دو دفعه ش چیزی نگفتم بچمو بغل کردم و چپ نگاش کردم که بفهمه اینبار خونمون مهمون بود دوباره تکرار کرد چون خونمون بود وقبلش خیلی کمک به شوهرم داده بود چیزی نگفتم اینم اضافه کنم پسرم چهارسالشه حرف گوش نکن و اذیت کنه خیلی امروز ب مامانم گفتم ک بهش تذکر بده برگشت گفت بچه خواهرشه چی میشه میگم دیگه خونتون نیاد بچه هاتون نه تحویل بگیره و چرت وپرت منم جوابشو دادم حق باکیه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من هنوز بچه ندارم ولی میدونم بعدا اگر انگشت کسی به بچم بخوره حتی اگر پدر مادرم باشه اول از جهان ساقطش میکنم بعد اگر احیانا ساقط نشد ب کل قطع رابطه میکنم
اوستا کریم هر سازی زدی رقصیدیم ولی ناموصا شاباشمونو بده مرسی اه☹️♥️... دوست دارم آن چیزی که هستم نه آن چیزی که خواهم شد...در حال درس خواندن برای کنکور و پزشکی و روان پزشکی و تاسیس تيمارستان خود😌❤️🍓خدایا لیاقت و جنبشو و بهم بده ...همه آدما ناراحتی و غم خودشون و دارن شما تنها نیستید🍀💚با خدا حرف بزن اون تنها کسی که از گوش دادن به شما خسته نمیشه🌺💓...فکرای خوب باعث ساختن روز خوب میشه💙🦋 بزرگترین آرزوم خوشحالی و خنده های از ته دل همه آدماست خصوصا هم وطنانم🪽🤍
هیچ وقت به کسی اجازه نده دست روی بچه بلند کنه یا اعتماد به نفسش رو تخریب کنه اونم داخل جمع حالا هرچی میخواد باشه،این دلیل نمیشه مثال میزنم شما به من یه پولی قرض دادی کمکم کردی وقتی میای بهم بی احترامی میکنی بگم چون بهم قرص داده سکوت کنم،یه سری خط قرمز مشخص کنید
معلومه حق با شماست. برخورد مادرتون اصلا پخته نیست با عرض پوزش. به جای اینکه میانجی گری کنه رسما سمت پسرش هست. ولی اشتباه از شما هم هست. باید جوری قاطع رفتار کنی جرات نکنه پسرتون رو بزنه. برادرهایم وقتی دخترم اشتباهی میکنه منو صدا میکنن و میگن ولی نمیذارم حتی شوخی هایی کنن که دوست نداره. برخورد قاطع مادر بهترین کمک برای بچه است.
چطوری تحمل میکنی نزنی خودت؟ ادم ناخوداگاه میره جلو هجوم میبره به طرف.
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد