2777
2789
عنوان

دعوت با مادر بیاین ببین حق باکیه

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 45 پست
می‌خوام همین کارو بکنم هفته ی دوستان برم برگردم

منم کلا رفت و آمدم رو کم کردم عزیزم 

چون بچه هام کوچیک هستن خودم ک مادر هستم کم میارم گاهی دیگه از دیگران چه توقعی هس؟

باورت میشه در ماه شاید ۱۰ بار بیشتر زنگ بزنن ک بیا بیا بیا بیا تا برم

با اینکه وقتی میرم خونه‌مامان اینا خیلی راحتم بچه ها رو میگیرن خودم استراحت میکنم

اما میدونم که این عژت و احترام خودم و بچه هاپ بخاطر رفت و آمد مدیریت شده و کم هس

خو پ لنظرم بچه دار نشید

چرا؟؟ چون بقیه حق دارن بچه منو بزنن؟

من تا حالا به خودم اجازه ندادم به بچه مردم حتی اخم کنم با این که خیییلی هم بعضی بچه ها اذیتم میکنن و میرن رو مخم و حتی پیش اومده سیلی بزنن تو‌گوشم حتی اگر اون بچه خواهر یا برادر خودم باشه پس بقیه هم غلط میکنن بخوان نگاه چپ ب بچه من کنن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همون میگم جنجال کرد باز ادامه نده بزار دوباره تو یه موقعیت دیگه بگو. این فرهنگه با یبار گفتن عوض ...

بخدا حرف حالیش نمیشه باید پاشم کاری کنم قطع رابطه کنم ولی کنه

منم کلا رفت و آمدم رو کم کردم عزیزم چون بچه هام کوچیک هستن خودم ک مادر هستم کم میارم گاهی دیگه از دی ...

موافقم کاملا من هفته ی دوبار میرفتم میکنم یه بار یه ساعت

سرتقه گفت ب گوشی دست نزن اونم هی دست زد هی دست زد من تو آشپزخونه بودم یهو دیدم زد

کارش درست نبود

باید گوشی جمع میکرد تا بچه دست نزنه

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

دقیقااااتفاقا اینا ببین برا بچه ها خودشون چ خوب و حساسم میشنعزیزم از حق بچت دفاع کن هرطور شده مهم تر ...

چون خواهرم بهش چیزی نمیگه پرو شده دستشو مشکنم دیگه بخدا یادم نیفته قلبم آتیش میگیره

موافقم کاملا من هفته ی دوبار میرفتم میکنم یه بار یه ساعت

آره عزیزم

حوصله ها کم شده

از اونا دلگیر نشو

ما بچه آوردیم خودمون هم باید از پسشون بربیایم.

اصلا گله نکن اصلا

فقط رفت و آمد رو متعادل کن روابط بهتر میشه

و لی هرگر ب هیشکی اجازه نده بچه ت رو بزنه  و یا حتی بی خود بخاد دعواش کنه مگه اینکه دلیلش قانع کننده باشه.تو مادر خوبی هستی♡

آره عزیزمحوصله ها کم شدهاز اونا دلگیر نشوما بچه آوردیم خودمون هم باید از پسشون بربیایم.اصلا گله نکن ...

دوتا دارم یکی چهار ساله یکی دوساله بخدا داغونم کشش هیچ بحثی ندارم

حساسم واقعا رو بچم میدونممن رو گربم هم همینطوریم الانچ برسه ب بچم

خب خودتون اذیت میشید شاید بعدا پدر بچه بچتون رو بزنه اونوقته ک دعواتون میشه...ولی کلا تربیت با زدن نیست قبول دارم ولی حساسیت بیجا هم بچه رو‌پرو میکنه