2777
2789
عنوان

خواستگارم

116 بازدید | 11 پست

دیروز گفتم تا به حال هر چقدر خواستگار معرف داشتم همشون پسرای بالای ۳۰ سال و بهانه جو بودن.اولا که اصلا برای پسر بالای ۳۰ سال اگر بهتون معرفی شد قبول نکنین دخترا این پسرایین که کمالگرا هستن و بی اعتمادبنفسن که با اینکه محدودیتی نداشتن و قدرت انتخاب دست اونا بود ولی تا ۳۰ سال موندن اینها کلا از لحاظ فکری مشکل دارن پس واسه معرفی تو را خدا قبول نکنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشکل دیگه خانواده بد.دخترا هیچوقت به خاطر اینکه بگید خدا خوشش نمیاد حرفهای پدر و مادر بی فکرو قبول نکنید.من پدر و مادرم نونشون حلاله بدی هم به کسی نکردن اما شخصیتشون تو جامعه خوب نبوده و  این یه پوئن منفی تا اخر عمر برا ماست من الان خواستگارم منو ندیده ولی تا گفتن دختر فلانیه گفت نه چون پدرم یه ادمیه اداب و معاشرت بلد نیس و در واقع ذهن بدبختانه به همراه سختگیری مذهبی داره

من خودم میگم تو خانواده زبر و زرنگ حرامخور و شارلاتان بودم قطعا شرایطم این نبود

اصلا خداوند نه حلال و حروم نه ظلم اینا سرش میشه تو باید زرنگ باشی و نفعتو تو دنیا بچسبی تا یه بشی ادم شاد و موفق

تا الان هر چی به من معرفی کردن خیلی سطح پایین و بد بودن البته خودمم سنم بالای ۳٠

کلا ببینید من خاستگار کم سن و سال دارم اینقد ذوق زندگی دارن که اصلا ایراد ادمو نمیبینن

من عکسمو همکارم نشون طرف داده کلی خوشش اومده حالا اصلا نیومده ببینه میگه اره از یکی شنیدم باباش اخلاقش نرمال نیست خوب این جز بهانه چی میتونه باشه

من خودم دیروز گفتم دوست ندارم قبول کنم ببینمش بچه ها گفتن شانستو امتحان کن

یعنی میگید حتی با بالای ۳۰ ساله ها وارد رابطه هم نباید شد؟

نه عزیزم اگر غیرسنتی بود یعنی خودش دیدتون و خوششون اومد اصلا مسئله ای نیست ولی پسر ۳۰ سال که میخاد با واسطه با کسی آشنا بشه فقط  میخاد بگه من دنبال زنم وگرنه نمیخاد بره یه دختریو ببینه و با احساس حرفها را بشنوه از چهار تا بدیش بگذره ۴ تا خوبیشو بولد کنه 

کلا ببینید من خاستگار کم سن و سال دارم اینقد ذوق زندگی دارن که اصلا ایراد ادمو نمیبیننمن عکسمو همکار ...

آره اکثرشون انگار حال و حوصله آشنایی ندارن، به خودت نگیر اون خودش مشکل داشته، اخلاق پدر دختر چه ربطی به دختر داره

گوهن گوه.دختر خودش باید آشنا بشه با کسی وگرنه این معرفها فقط ادمو کوچیک میکنن

آره واقعا، معرفی ها بدرد نمیخوره، به من هر چی معرفی کردن آشغال بود، تازه شخصیت دخترو زیر سوال میبرن و آدم جلوی خانواده ضایع میشه، دعا میکنم برام از این عتیقه ها پیدا نشه