2777
2789

دوستون دارم

ولی مامان کاش نمک رو زخممون نپاشی

همیشه ارزوم بود روی خوش نشون بدی

با نام خدا ❤خب از کجا شروع کنم🤔من یه مامانم که علاوه بر وظایف مادریم👩‍👦‍👦👩‍👦دوست دارم برای هدف هام هم بجنگم😊😎💪الانم دارم تمام سعی خودمو میکنم 🤗خب اولین هدففم اینه ک توبه کنم و محجبه بشم🥰همیشه به این جمله باور دارم که هر چی حست گفت همون میشه🤭👌احساس منم میگه اگ من به خدا نزدیک بشم قطعا خدا برام کم نمیزار👈هدف دومم کاهش وزن🚵‍♀️👈و هدف بعدیم یاد گرفتن یه زبان جدید🇹🇷بزا اینا ک تیک خوردن بقی رو هم بهتون میگم                                           و بزرگترین هدفم اینه ک تمام تلاشمو کنم تا بهترین آینده رو برای بچه هام بسازم😍🥰🧿                                                                                                                                             دوست خوبم ممنون میشم که با اون قلب پاکت💚❤ و دل مهربونت ❤برای عاقبت بخیری بچه هام و رسیدن به ارزوهام دعا کنی😘😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان مهربونم عاشقتم اگ‌تو نبودی نمیدونم باید چیکار میکردم صبحا ب امید حرف زدن باهات بیدار میشم تا الان یکبار نشده چیزی ک‌دوس دارم برام نخوره حتی الآنم ازدواج کردم و پدر مهربونم ک سربلندم کرده همیشه جلوی بقیع هیچ کس تا حالا جرئت بی احترامی بهم نداشته ب خاطر وجودش شکرت خدایا برای بودتشون

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

مامان و بابا دوستون دارم الهی هیچ وقت بیماریتون رو نبینم اما شما بجز ۳تا پسراتون ۳تا دخترم دارین هواستون هست ؟!ما خیلی جاها دلمون شکست از این فرق گذاشتناتون هواستون بود ؟💔ما هم دلمون بابایی میخواست که مثل کوه پشت دختراش باشه آخه میگن دختر بابایی 💔بابا و مامان عزیزم دامادهاتونو با تین بی احترامی خیلی وقیح کردین هواستون هست 😔💔😔😔😔😔

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
دوستون دارمولی مامان کاش نمک رو زخممون نپاشیهمیشه ارزوم بود روی خوش نشون بدی

اره من همیشه وقت خنده میگفتم الان یچی میگه الان دعوا میکنه الان گند میزنه تو حال خوبمون.‌همییییشه.‌

امشب‌ ی سر رفته بودم خونشون باز بحثش شد میگه تو ازاولم بامن مشکل داشتی😟😑اخه من بچشم چ مشکلی اخه. فقط بابغض  بهش گفتم هییییچوقت یادم نمیره هجده نوزده سالم بود از خونه بدون روسری انداختی بیرون منو. 😭 هیچ بیغیرتی اینکارو نمیکنه 

parasoo1989@

پدر عزیزم جات خیلی خالیه .رفیق خوبی برام بودی گرچه قوی نبودی و مظلوم بودی .ولی برام مثل دوست بودی از غمم ناراحت میشدی .مادرم متاسفم که همیشه حس بیگانگی باهات داشتم درسته منو قبول نداشتی و فک می کردی منم مثل بابام.الان که بابا فوت کرد و تنها شدی من نمیتونم رفیق تنهاییت باشم .چون حس می کنم غریبه ام باهات و حرفی ندارین ازت فراریم گرچه تو برای جمع کردن ما بچه ها زحمت می کشی .ناهار و شام می پزی دست تنها .متاسفم نتونستم اونی که میخای بشم و مثل خودت نشدم 

پدر عزیزم جات خیلی خالیه .رفیق خوبی برام بودی گرچه قوی نبودی و مظلوم بودی .ولی برام مثل دوست بودی از ...

منو مامانم. بهش گفتم اگه میام اینجا بخاطر باباس. نباشه تنها میمونی اگرم بیام بخاطر دلسوزی و خداس

parasoo1989@
اره من همیشه وقت خنده میگفتم الان یچی میگه الان دعوا میکنه الان گند میزنه تو حال خوبمون.‌همییییشه.‌ا ...

عزیز دلم فداتشم من

چقد  شبیه منی

مامان منم همینا رو میگه

بچه بودم ما رو شبا بدون دمپایی مینداخت تو خیابون

چقد خجالت می کشیدیم

همیشه تحقیر میکرد

همیشه میگفت زشتی

وقتی ازدواج کردم انقدر از قشنگیم میگفتن 

تعجب میکردم  میگفتم  آخه من ک زشتم

بعد فهمیدم مامانم چ بلاها سرمون اورده

با نام خدا ❤خب از کجا شروع کنم🤔من یه مامانم که علاوه بر وظایف مادریم👩‍👦‍👦👩‍👦دوست دارم برای هدف هام هم بجنگم😊😎💪الانم دارم تمام سعی خودمو میکنم 🤗خب اولین هدففم اینه ک توبه کنم و محجبه بشم🥰همیشه به این جمله باور دارم که هر چی حست گفت همون میشه🤭👌احساس منم میگه اگ من به خدا نزدیک بشم قطعا خدا برام کم نمیزار👈هدف دومم کاهش وزن🚵‍♀️👈و هدف بعدیم یاد گرفتن یه زبان جدید🇹🇷بزا اینا ک تیک خوردن بقی رو هم بهتون میگم                                           و بزرگترین هدفم اینه ک تمام تلاشمو کنم تا بهترین آینده رو برای بچه هام بسازم😍🥰🧿                                                                                                                                             دوست خوبم ممنون میشم که با اون قلب پاکت💚❤ و دل مهربونت ❤برای عاقبت بخیری بچه هام و رسیدن به ارزوهام دعا کنی😘😊

ببخشید که اون دختری که می‌خواستیم نبودم می‌دونم شما صد خودتون رو گذاشتید وسط خدا کنه منم بتونم صدم رو برای شما وسط بزارم.

آهای خوش اندامها سلام.                        گروه بنفش  من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۶۹.۵____۶۸.۸____۶۷.۴_____۶۷.۱___۶۶.۱___۶۵.۷_____۶۴.۹  هدف اول:65     هدف دوم:60    هدف نهایی:55      تاریخ شروع رژیم140۱/۱۱/۰۱زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!