2777
2789
خب از کجا میفهمن ک برا درخت نمیخوام برا خودم میخوام

سمای خاص با خطر مسمومیت رو باید شناسنامه درخت رو ببری

بعدشم یه دختر دبیرستانی بیاد بگه این سمو می‌خوام مگه بالانسبت الاغه 

به هر حال هر طور هم گیر بیاری هرچقدر هم بخوری تهش فلج میشی یا ریه رو از دست میدی با کمک نفس باید زندگی کنی

حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعاااا؟؟؟؟؟چیشد عروسشون؟

آره خیلی ناراحت کننده بود

درگیر دادگاه و شکایت بودن

عروسه با مردی آشنا شده بود که هم پول داشت هم پارتی کله گنده

اون زمان فکر کنم ۲ ۳ سالی گذشته بود از ماجرا

هنوز نتونسته بودن کاری کنن پارتی خیلی کلفتی داشت

سمای خاص با خطر مسمومیت رو باید شناسنامه درخت رو ببریبعدشم یه دختر دبیرستانی بیاد بگه این سمو می‌خوا ...

خسته شدم از این زندگی 

بد جوری زده ب سرم😭😭

کاربری مال ۳ نفره!
بابام باغ اینا داره

به هر حال دیگه نه قرص برنج و عدس نه هیچ سم کشنده ای وجود نداره پر خطر ترینش همون فلجیه و از دست دادن ریه

حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید 
به هر حال دیگه نه قرص برنج و عدس نه هیچ سم کشنده ای وجود نداره پر خطر ترینش همون فلجیه و از دست دادن ...

از همین فلجیش میترسم😭😭😭😭😭😭😭😭

کاربری مال ۳ نفره!
خسته شدم از این زندگی بد جوری زده ب سرم😭😭

همه خسته شدن ولی خب چاره ای نیست شاید واقعا بعد از سختی خوشیه

والا از مردن ذره ای نمیترسمفقط میترسم فلج شم نمیرم

اشتباه نکن چرا میخوای اینطور کنی

از چاله میفتی تو چاه

مهدی جان♥ توبیایی بهار می آید ودستانم شکوفه می دهند ناغافل♥