سمای خاص با خطر مسمومیت رو باید شناسنامه درخت رو ببری
بعدشم یه دختر دبیرستانی بیاد بگه این سمو میخوام مگه بالانسبت الاغه
به هر حال هر طور هم گیر بیاری هرچقدر هم بخوری تهش فلج میشی یا ریه رو از دست میدی با کمک نفس باید زندگی کنی
حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
به هر حال دیگه نه قرص برنج و عدس نه هیچ سم کشنده ای وجود نداره پر خطر ترینش همون فلجیه و از دست دادن ریه
حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید
همه خسته شدن ولی خب چاره ای نیست شاید واقعا بعد از سختی خوشیه