2777
2789
عنوان

چاقی میتونه باعث زشتی بشه؟ یا پیری بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 83 پست
خسته شدم از چاقی و اضافه وزن آره فقط آب میخورم ....رژیم هم نمیتونی بگیری؟

چرا رژیم که میتونم

اما اراده ام ضعیف شده

حالا بعد صفر عروسی داریم شاید همین باعث بشه رژیم رو نشکنم

من خیلی پیاده روی کردم و وزنم و خیلی کم کردم اما پام اسیب دید و منع ورزش شدم و وزنم دوبرابر برگشتحال ...

حتما برو 

واقعا تناسب اندام ی نعمته 

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب این حست خیلی بده چون ممکنه تو زندگی چاق بشه لاغر بشه یعنی اگه چاق بشه دوسش نداری؟ بیشتر فک کن و و ...

بهش میگم باشگاه رو شروع کرد یه مدت بخاطر مشکلاتی که داشتیم نتوسنت بره

قبلا که لاغر بود خیلی چهره شو دوس داشتم ولی الان که چاق شده شبیه ۴٠ساله ها شده برا همین بش میگم هیچ وقت نزار چاق شی 

...
چرا رژیم که میتونماما اراده ام ضعیف شدهحالا بعد صفر عروسی داریم شاید همین باعث بشه رژیم رو نشکنم

من امشب به توصیه دوستان کالری شماری کلم پیچ رونصب کردم ی نگاه کلی انداختم برنامه مفیدیه ظاهرا 

اگر دوست داری شما هم نصب کن

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
امیدوارم برم و تنبلی نکنم

بخاطر سلامتیت برو عزیزم

بهش میگم باشگاه رو شروع کرد یه مدت بخاطر مشکلاتی که داشتیم نتوسنت برهقبلا که لاغر بود خیلی چهره شو د ...

اره بهش بگو چون خیلی برات مهمه.. اصلا بگو یکی از شرطامه که چاق نشی 

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
خوشگلی لاغریتم بزار

کجا خوشگلم بینیم کج چشمام چپ الان لاغریمم میدم

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
ان شااللهالهی هردومون موفق بشیم🤩🤩

انشاالله😍🥰🥰🥰🥰