2777
2789
عنوان

چاقی میتونه باعث زشتی بشه؟ یا پیری بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 83 پست
اره واقعا خیلی تاثیر داره شما چجوری لاغر کردی با باشگاه؟

نه معدمو گرم کردم کوچولو کوچولو هم رژیم البته بگم یه دوره رژیم خام گیاهخواری گرفتم ۴۰ روز بدنم سبک شد 

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
عزمزمه جسارت نشه ولی اینجا خیلی سنتون بیشتر میزنه

جسارت چیه 😄واقعا هیولا بودم الان لاغرتر شدم پوستمم خوب شده 

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه معدمو گرم کردم کوچولو کوچولو هم رژیم البته بگم یه دوره رژیم خام گیاهخواری گرفتم ۴۰ روز بدنم سبک ش ...

ماشالله  به این اراده 👏🏼کاش نامزد منم لاغر کنه چون چاقی هم زشتش کرده هم پیر صورتتون هم لاغر شد!درسته؟ 

...
جسارت چیه 😄واقعا هیولا بودم الان لاغرتر شدم پوستمم خوب شده

چطوری وزن کم کردین؟

راه اینکه پوستتان خوب شد چی بود

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
ماشالله به این اراده 👏🏼کاش نامزد منم لاغر کنه چون چاقی هم زشتش کرده هم پیر صورتتون هم لاغر شد!درس ...

صورتمم بله لاغر شد .تا خودشون به این نتیجه نرسن که لاغر بشن نمیشه

چطوری وزن کم کردین؟راه اینکه پوستتان خوب شد چی بود

میوه خیلی خوردم.سالاد فصل و جوانه .یه دوره هم سمنو خیلی میخوردم

میوه خیلی خوردم.سالاد فصل و جوانه .یه دوره هم سمنو خیلی میخوردم

خوب میوه ک میگن چاق کننده س

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
خوب میوه ک میگن چاق کننده س

چرا چاق کننده باشه عزیزم قند طبیعی داره.بعد من کلا ۴۰ روز رژیمم فقط میوه بود و اجیل خام 

سمنو برای لاغری خیلی خوبه هم شکمتونو سیر نگه میداره هم جوانه داره