2777
2789

نامزدم قبلا باشگاه میرفت هیکلش عالی بود اجزای صورتش چشماش اینا خیلی قشنگ دیده میشد ولی الان ک چاق شده انگار قیافش از سنش بیشتر میخوره اجزای صورتش اصن قشنگ دیده نمیشه ینی بخاطر چاقیه؟ اگه لاغر کنه برمیگرده به ظاهر قبلش؟ 

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره تاثیر داره واقعا

یعنی چاقی صورت رو زشت میکنه؟

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔

وحشتناک اثر داره عکسای ۳۰ سالگی منو ببینی ۳۰ و خورده ای اضافه وزن الان کم کردم سنم کمتر میزنه .چشمام ریز صورت داغون لبام عینه ماهی مرده ها

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
بله بخاطر چاقیه

از عکسای قبلش معلومه که هیکلش رو فرم بوده کلا قیافش چشاش واجزای صورتش قشنگن ولی الان ک چاق شده ۲۷سالشه شبیه ۴٠ساله هاس میخام بدونم اگه لاغر کنه برمیگرده؟ 🥲🥺

...
وحشتناک اثر داره عکسای ۳۰ سالگی منو ببینی ۳۰ و خورده ای اضافه وزن الان کم کردم سنم کمتر میزنه .چشمام ...

چطوری کم کردی 😪

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
نه که زشت کنهاما تاثیر منفی دارهمثلا من وقتی لاغر میشم چشمهام درشتر تو صورتم دیده میشهضمنا چاقی سن ر ...

منم خیلی چاق شدم 

کاش بتونم لاغرکنم 

از عکسای قبلش معلومه که هیکلش رو فرم بوده کلا قیافش چشاش واجزای صورتش قشنگن ولی الان ک چاق شده ۲۷سال ...

زن داداش منم وقتی لاغر بود خوب بود اما چاق شد زشت شد حتی چشماش هم ریز شد خیلی چاقی توی ظاهر تاثیر داره

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
چطوری کم کردی 😪

مرور زمان و زیر نظر طب سنتی سردی معدمو برطرف کردم

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
وحشتناک اثر داره عکسای ۳۰ سالگی منو ببینی ۳۰ و خورده ای اضافه وزن الان کم کردم سنم کمتر میزنه .چشمام ...

لاغر کردی برگشتی؟ نامزدمنم چاق شده۲۷سالشه شبیه40ساله ها شده البتع ی مدت مشکلات روحی داشته بی تاثیر نیس

بخدا اگه عکسای قبلاشو ببینی باور نمیکنی خودشو تو چهار سال خیلی زشت شد میخاد لاغر کنه ینی برمیگرده به قبلانش؟ 

...

بچه ها میخواید عکس چاقیمو بذارم؟🤣🤣🤣