2777
2789
عنوان

من چیکار کنم با این همسر

233 بازدید | 23 پست

همسرم پدرش از بچگی‌از دست داده و با مادرش زندگی کرده خاهر برادرای دیگش هم سر و سامون گرفتن زیاد سر نمیزنن بهش بعد همسرم اساسا خیلی با مادرش راحته و همه ی حرفامونو بهش میگه این چن روز من هر روز دیدم مادرشو یا اومده خونمون یا بردیم بیرون  بهش میگم من دلم میخاست با هم بریم بیرون نه اینکه اونم بیاد و سر این ماجرا با من خیلی بد برخورد کرد گفت تو به من زور میگی همیشه بیرون رفتن زهرمارم میکنی بعد یهو بحث های چند ماه پیش م میکشه بیرون و میگه تو هر سری میریم بیرون دعوا را میندازی 

چیکار کنم ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب قانون بزارید

هفته ای یکبار ۲ تایی یبار ۳تایی

خدایاشکرت❤️ دندانپزشک هستم، بخاطر شرایط بارداریم درحال حاضر فقط ۲روز در هفته مطب میرم و میتونم اینجا بیشتر مطلب بخونم، با بی ادبا هم کاری ندارم🙏

تو باهاشون نرو نه به حالت قهر خونسرد باش و خواستن برن بگو من کار دارم نمیام شما برید وقتی ببینه بی تفاوتی و خودتو جای دیگه پیش مامانت یا با دوستت و کارات سرگرمی میاد سمتت الان هرچی حساسیت نشون بدی اونا بدتر میکنن یه مدت ولش کن

🌹🎹🎵🎶🎼🎵🌹
باهاش قرار بذار که هر مشکل رو همون موقعی حل میکنید که اتفاق میوفته و مطرح میشه، هرچی حرف هست هم همون ...

بخدا بهش گفتم خودش ینی گفته من قبول کردم بعد یه دفعه گف یادته سری پیش م اینکار کردی یا فلانی اینو گفته 

2810