2777
2789
مدير مدرسه پسرم با ٤٠ سال سابقه مدرسه پسرانهميگن پسرا متوجه نميشن گشنه هستن

اوف هیچی پس 

بیچاره مدیر سر ظهر چطور از پس این همه پسر گشنه و کله خراب برمیاد ما یدونه داریم اینجور وقتا بخدا تمام بدنم‌میلرزه 

میگم من حتی بچم ازم دورم باشه و گریه کنه میفهمم یه چیزی تو دلم تکون میخوره شما هم اینجورید؟ 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر عالی میشه اسم فلش کارت ها رو بگید؟

فلش کارتهای آموزشی هیجان . که داره توی فلش کارت‌ها آموزش میده.  به فروشگاه های بازی هاي فکر و اندیشه بگید بهتون میدن الان اومدم شمال همراهمون نیست وگرنه عکسشو میدادگ

دقیقا منم پسرم شش سالشه .نه گشنه باشه بلده بگه و نه خوابش بیاد.همیشه استرس دارم تو مهمونیا

وااای دقیقا تو مهمونی دچار استرس شدید میشم همیشه

کلا مهمونی رفتن برام خیلی سخت شده چون گشنش میشه و به خاطر هیجانش چیزی نمیخوره اونجا و کلا قاطی میکنه

اوف هیچی پس بیچاره مدیر سر ظهر چطور از پس این همه پسر گشنه و کله خراب برمیاد ما یدونه داریم اینجور و ...

بله زياد..

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 

پسر من خیلی سوسول بار اومده دیشب رفتیم یه جایی که پله داشت تا سر تپه بچه ها همه می‌رفتن و بازی میکردن ولی پسر من هی میگفت ای دستم خسته میشه ای پام خسته میشه ای من حوصلتون ندارم ای حرف نزنید کلا کلافه شدم 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 

گریه میکنه میگه هام هام

۱۹ماهشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

⭕️برنامه miligold کلاهبرداریه ⭕️                           ‌فکرکردین‌ باورمون میشه توی امضا نوشتید کاربری دست ۲نفره؟یعنی این دروغی که میگید راسته؟😄☺️

جدی؟ باید چیکار کرد آخه؟ تا کی میخواد منو بزنه از گشنگی؟

براي شما خب اين رفتارش رو بايد اصلاح كني.و بهش ياد بدي وعده هاشو بخوره

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
2810