2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موقع استرس لکنت می گیره ؟ پسر من هم تو خونه داشت هم بیرون گفتار درمانی بردم اما اگه بخاطر استرس باشه باید اول استرس رو برطرف کنی

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

طول روز حداقل ۲ ساعت بذار بره مهد کودک با بچه ها ارتباط بگیره و یا ببر پارک بازی کنه با بچه ها

خودت کارتون بذار نگاه کنید بپرس ازش یکم یا خونه باهم آهنگ بخونید برقصید بازی های که توضیح بده و....

من خیلی درگیر بودم با پسرم الان مشکلش اینه که اصلا اعتماد به نفس نداره نمی‌دونم چیکارش کنم

اعتماد به نفس بزرگترین مشکل یک بچه مبتلا به لکنت زبان هست

باید روش کار شه . درعین حال توی جمعیت و شلوغی روش کاز کنید

کاردستی درست کنین باهم بزنین ب دیوار اتاقش

رنگ انگشتی

نقاشی

ابرنگ

خمیر بازی 

شعر کوتاه بخونین باهم

ب روش نیارین ک ضعف داره معمولی مث بقیه بچه ها باهاش حرف بزنین وقتی گیر داره ناراحت نشین تو چشمش نگاه کنین تا اروم اروم حرفشو بزنه جاهای شلوغ اگ اذیت میشه نبرینش

پسر خالم لکنت داشت سه سال هیچ گفتار درمانی و هیچی درستش نکرد در آخر فهمیدن به خاطر استرس و روان و اعصابه با این که شرایطش عالی بود و هیچ غمی نداشتن ولی الان قرص میخوره کامل خوب شده به نظر من ریشه مشکلو پیدا کن ببین علتش چیه 

امیــــدی هسـت چـون خدایــی هـست ⁦❤️⁩.....
اعتماد به نفس بزرگترین مشکل یک بچه مبتلا به لکنت زبان هستباید روش کار شه . درعین حال توی جمعیت و شلو ...

چیکار کنم؟؟ 

شیش ماه هر روز میبردمش گفتار درمانی تو خونمون داد زدن و بلند صحبت کردن و دعوا کنسل شد تایم غذا و خوابش تنظیم شد انقد باهاش با مهربونی رفتار کردم بیش از حد لوس شد الان عین یه پیر زن غر میزنه از همه چی شاکیه باز با این چیزا مشکل ندارم فقط اعتماد بنفسش ضعیفه 

چیکار کنم؟؟ شیش ماه هر روز میبردمش گفتار درمانی تو خونمون داد زدن و بلند صحبت کردن و دعوا کنسل شد تا ...

شاید داره پرخاشگری منفعل نشون میده از خودش . یعنی لج میکنه با شما به شکل غیر مستقیم . میدونه نمیتونه خوب باشه بزای همین اذیت میکنه .،حتما با یه مشاور هم صحبت کنید . مشاور دولتی شمارش هست بزنگید 

شاید داره پرخاشگری منفعل نشون میده از خودش . یعنی لج میکنه با شما به شکل غیر مستقیم . میدونه نمیتونه ...

اخه الان مشکل لکنتش خوب شده بعضی وقتا میگه من الکی اونجوری حرف میزدم نمی‌دونم واقعا 

مثلا میگه برام تفنگ بخر میخرم میگه ای بابا شما برا من فوتبال دستی نمی‌خرید اینم می‌خریم میگه من دیگه نمیتونم با ps4  بازی کنم مدل جدیدشو بخر 

حس میکنم عمدا این کارارو می‌کنه نمیدونم

2810