2777
2789
عنوان

میخوام وقتی باردار شدم این نامه رو به همسرم بدم🥲🥲💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1136 بازدید | 63 پست
چه جالب🥲خداحفظش کنه الهی

آره ممنون...

اینجور چیزا شانس میخاد که من و شما شانس نداشتیم😭😭ما بخیل نیستیم خدا به همه کمک کنه ولی

بخدا من مامانم یه پسر ۸ ماهه آورد ۲ ماهم تو دستگاه بود ولی عمرش رو داد به بابام و خواهرام و خودمون و شما😭

بعد میبینی طرف بچش ۶ ماهه به دنیا میاد و زنده میمونه قربون حکمت خدا برم😔😔

با حرفات دلم آروم شد راست میگی مارو هم میبره انشاالله بهشت شاید خدا بخاطر اون طفل معصوم از گناهامون ...

عزیزدلمی...قطعا همینطوره

من که همه غصه ها و اشک هایی که برا بچه ۶ ماهخ ام ریختم رو هدیه کردم به حضرت علی اصغر و خانم رباب😭

چی کشید سر طفل شش ماهه اش رو به نیزه دید😭

انشاءالله خود خانم رباب شفاعت مون کنن

غم ما  یک هزارم غم خانمه

←•🌍در بيابان‌های‌تاريک‌و ظلمانی و صحراهای خشک و بی آب و علف ، كه دست تطاول زمان بدان نمی‌رسد...برای شما دعا میکنم :) ▪︎▪︎▪︎• از فرمایشات‌صاحب‌الزمان‌عج!♥️💎 تکیہ بر کعبہ بزن...!وارث شمشیر دو دَم :)🥲✨اشهدُ انَّ‌علی، از تو شنیدن‌دارد 🌌 : طلبه ، حافظ ، نویسنده ، عاشق کتاب ، غزل ، و بارانِ قلم😍🥰🌊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره ممنون...اینجور چیزا شانس میخاد که من و شما شانس نداشتیم😭😭ما بخیل نیستیم خدا به همه کمک کنه ولی ...

عزیزدلم🧡🧡🧡

پیامای قبلیم رو بخون...

اتفاقا خدا به ما نظر رحمت داشته که هنوز اون دنیا نرفته...برامون یه شفیع کوچولو فرستاده که قراره تحت تربیت حضرت زهرا بزرگ شه😍

این توفیق مال هرکسی نیست جانم‌‌...

منم مادرم بچه ۷ ماهه اش تو شکمش ایست قلبی کرد و مرده زایی کردش

منم پسر ۶ ماهه مرد و مرده زایی کردم...دردش خیلیه

و بمیرم برا مادرم که...طفلش نه ماهه و کامل و سالم بدنیا اومد و بخاطر یک مریضی سطحی و به خواست خدا

۷ روزه شد مرد💔و خودش طفل و گزاشت توی خاک

و بمیرم برا حضرت رباب که سر طفل ۶ ماهه اش رو به نیزه دید💔

←•🌍در بيابان‌های‌تاريک‌و ظلمانی و صحراهای خشک و بی آب و علف ، كه دست تطاول زمان بدان نمی‌رسد...برای شما دعا میکنم :) ▪︎▪︎▪︎• از فرمایشات‌صاحب‌الزمان‌عج!♥️💎 تکیہ بر کعبہ بزن...!وارث شمشیر دو دَم :)🥲✨اشهدُ انَّ‌علی، از تو شنیدن‌دارد 🌌 : طلبه ، حافظ ، نویسنده ، عاشق کتاب ، غزل ، و بارانِ قلم😍🥰🌊

چقد دلم گرفت ازین نوشته یاد خاطره سقط خودم زنده شد من الان بازم باردارم ولی هیچوقت بچه اولمو که تو ۵ ماهگی از دست دادم فراموش نکردم خیلیییییییی سخته خیلییی وقتی شوهرمو شب نزاشتن بمونه بیمارستان و صب فهمیدم تا صب جلوی بیمارستان تو ماشین مونده عزیز دلم من الان حاملم و دارم ماه هفتو تموم میکنم از ته ته دلم برات دعا میکنم سال دیگه جاش برات پر شده باشه💔🖤