2777
2789

پسرم روز اول هر یک ساعت جیش میکرد البته نمی‌گفت من خودم میبردم الان شده هر یک رب یه بار جیش می‌کنه که بازم نمیگه باید خودم ببرم وگرنه جیش می‌کنه شلوارش 

ولی دخترم اولش ده دقیقه یه بار میکرد بعد طولانی شد تایم نگه داشتنش نمیدونم این چرا اینجوری می‌کنه 

دو سال هفت ماهشه

منم از فردا میخوام شروع کنم توکل به خدا.البته آمادگی ایجاد کردم قبلا

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم از فردا میخوام شروع کنم توکل به خدا.البته آمادگی ایجاد کردم قبلا

منم قبلاً یه بار امتحان کردم دیدم دوست نداره دوباره بستم الان همکاری می‌کنه ولی نمی‌دونم چرا اینجوری شده 

منم قبلاً یه بار امتحان کردم دیدم دوست نداره دوباره بستم الان همکاری می‌کنه ولی نمی‌دونم چرا اینجوری ...

ان شاالله که موفق باشی.

من امروز خیلی نگرانم دخترمو بردم صندلی جیش نشست جیش نکرد وقتی بلند شد یه قطره خون رو صندلی بود از صبح انقدر حالم بده فردا اول بابد ببرم دکتر بعد

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
حالا برای من جیشش کمه ..یکمم زرد شده .بخدا آب هم بهش زیاد میدم نمی‌دونم چرا کم آبی بدنی داره میگیره

هوا گرم شده دیگه ماشاالله بچه های الانم که پوست ادمو میکنن