2777
2789
عنوان

بین معلمی و کار در بیمارستان کدوم را انتخاب میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 67 پست
سلام ازمون استخدامی وزارت بهداشت منظورت همونه که اپاخر تیر ثبت نامش شرو میشه؟

سلام

اره

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیتاج هستم زن زمان خان🤪😵‍💫😁😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکم میشه درباره ش بهم بگین بنظرتون ارزش داره من شرکت دارم رشته مم غیر مرتبط هست ۳۵ سالمه منابعشو خوب ...

رشتتون چی هست؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حتما روانشناس بالینی هستی برو بیمارستان در کنارش مطب هم داشته باش

باشه ولی مطب  مال پزشکه ن روانشناس

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
میدونید بیشتر منظورم اینه که شانس استخدام یکسانه برای همه ی رشته ها؟

آهان

نمیدونم فکر کنم یکسان باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روانشناس بالینی هم میتونه مرکز بزنه و مراجع داشته باشه

ولی مطب نیست اسمش و نباید بادکترا قاطی بشه مرکز مشاوره اس 

اون روانپزشکه مطب میزنه و دکتره

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰

من ارشد پرستاری دارم ولش کردم نتونستم ادامه بدم

شما حدس زدم احتمالا تغذیه یا فیزیو خونده باشی

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

عزیزم باید به خودت نگاه کنی

من از شب بیداری ساعت کاری زیاد بوی بیمارستان سر کله زدن با بیمار و خانوادش واقعا متنفرم، اصلا یه آمپول بخوام بزنم تا دو روز حالن بده میرم تو تزریقاتی میام‌ ببینم یکی مریضه حالت بد میشه ناراحتم همش یا اینکه خون ببینم چندشم میشه 

خب قطعا من برم بیمارستان بیمارستان کجا بره؟😂😂😂

باید به روحیاتت نگاه کنی که سختی کار کارو میتونی تحمل کنی و بهت میاد

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
من ارشد پرستاری دارم ولش کردم نتونستم ادامه بدمشما حدس زدم احتمالا تغذیه یا فیزیو خونده باشی

حیف هست که با ارشد پرستاری خانه دار باشین

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ولی مطب نیست اسمش و نباید بادکترا قاطی بشه مرکز مشاوره اس اون روانپزشکه مطب میزنه و دکتره

مرکز مشاوره برای رشته های مشاوره هستن.

روان شناس بالینی درمانگر هست و جزء رشته های دانشکده پزشکی محسوب میشه.مرکز مشاوره با مطب روان شناس بالینی تفاوت داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40