2777
2789

بچه ها من میخواستم قبل بارداری دندونام تقریبا اوکی شن که درد نگیرن چون دندونام خیلی خرابن درد دندون زیاد کشیدم. بعد دکتره عکسمو که دید گفت دندون عقلتم پوسیده هست باید درستش کنی و من کشیدم و حالا خیلی خیلی پشیمونم. چون همه میگن چرا کشیدی وقتی نه درد داشته نه چیزی. الان میگن باید دندون عقل بالاییشم بکشم چون اینو کشیدم ولی واقعا پشیمونم. دندونی که درد نمی‌کرد رو به گفته دکتر که بنظرم خوب نبود کشیدم. شما تجربه داشتید 

خوب کردی

من نکردم پشیمونم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دندون عقل اگه خراب بشه دیگه ارزش درست کردن نداره همون بکشی بهتره به حرف بقیه هم اهمیتی نده مهم دکترت که چه تشخیصی داده

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

دندون عقل رو میکشن دیگه. مال من که پوسیده هم نبود کشیدم. یکی دیگه رو هم میخوام برم بکشم 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
عه چرا؟

پوسید پدرم رو در اورد تو بارداری‌ 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
جاش مگه چیزی باید میزاشت 😟😟😟😟هیچی نزاشت که فقط بخیه زده

خب اینجوری اذیت نمیشی دندونت نیست؟ لااقل میگفتی همونو ترمیم کنه درست کنه نه اینکه کلا بکنه

من شبیه معجزه‌م شبیه صبر.👑 #برای_آزادی_پسر_طبیعت
جاش مگه چیزی باید میزاشت 😟😟😟😟هیچی نزاشت که فقط بخیه زده

نه بابا تاثیری ندارد دندون عقل من خواهرم و زنداداشم قبل اینکه در بیاد کامل کشیدن راحت شدن اذیت می‌کنه مدل فک و دندون ها رو تغییر. میده زود هم ووسیدهق میشه 

2810