2777
2789
عنوان

بابای پولدار داشتنم نعمتیه ها

275 بازدید | 44 پست

خدای نکرده نمیخوام نا شکری کنم یا چیز دیگه 

ولی بنطرم بابای پولدار داشتن نعمتیه واقعا 

الان من ماشین ندارم تو دانشگاه 

مامانم یه ۲۰۶مدل پایین داشت گاهی میداد اونو سوار میشدم که اونم فروخت 

بابامم اونقدری نداره برام بخره ، خودمم تا بخوام درسم تموم بشه و کار کنم هفت تا کفن پوسوندم 

تو اوج جوونی باید حسرت خیلیی چیزا تو دلم باشه 

ایناییم که میگن با پول خودت بخر و این حرفا ، درسته اون چیزی که آدم با پول خودش میخره خیلییی کیفش بیشتره ولی اگه پدرتون بیاد مثلا براتون ماشین بخره قبول نمی‌کنید ؟ اونم وقتی که بهش نیاز داشته باشید 

میگید نه میخوام با پول خودم بخرم

بخدا بخدا پول همه چیزه 

پول خیلیییییی چیز خوبیه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سخت نگیر چه حسرتی آخه .

حالا مثلا من با ماشین چند میلیاردی میرفتم دانشگاه چه گلی به سرم زدم 

اتوبوس شرکت واحد میگم لطفا قبل خوردن نمک بپاشید 

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

هی روزگار. من خیلی ها دیدم بابا پولداره ولی واسه بچه خودش خرج نمیکنه طرف دیدم با اسنپ میره سرکار ولی ...

خب اره اینجور باباها واقعااا بدرد نمیخورن 

این خیلییییی زورش بیشتره 

بله عالیه.من بابام وضع مالیش متوسط بود اما‌کسی رو میشناسم‌واسه تولد ۱۸سالگی دخترش ی شاسی بلند براش خرید بچهاش تو برج‌زندگی میکنن هرچیزی که بخوان دارن و‌ خیلیم خوبو زرنگن.واسه همین خودمون داریم‌تمام تلاشمونو میکنیم واسه بچمون همه‌چیز فراهم باشه

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
2810