2777
2789
عنوان

بیاید داستان زندگیم رو بگم تا بدونید کارما خدا وجود داره.

| مشاهده متن کامل بحث + 28753 بازدید | 254 پست

استارتر خوشحالم که کارما کار خودشو کرد و خیالت راحت سد

الان تاپیک قبلیتو دیدم دلم ریخت.از اون قضیه جه خبر

شما الان گفتی در خوشبختی بسر میبرین

ظاهرا اینطور نیست (طبق تاپیک قبلی)

زندگی نبود که فقط سیمکارت میخریدن

کلا ۱ هفته بهم پیام میداد حالا من روز ها میرفتم بیرون یا اصلا گوشیم رو خاموش میکردم و ۲ روز برنمیداشتم کلا با ۳ یا ۴ تا شماره بهم پیام داد و دیگه رفتن خارج حالا نمیدونم از گوشی کسی می‌داده ید سیم کارت جدید میخریده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استارتر خوشحالم که کارما کار خودشو کرد و خیالت راحت سدالان تاپیک قبلیتو دیدم دلم ریخت.از اون قضیه جه ...

پس تاپیکای دیگه شم بخون 

اونجا که با عشق قبلیش که شده داماد خواهرشوهرش، در ارتباطه 

خاطرات کهنه را آخر شبی خواهم نوشت /دخترم باید بداند مادرش دیوانه بود...
پس تاپیکای دیگه شم بخون اونجا که با عشق قبلیش که شده داماد خواهرشوهرش، در ارتباطه

راستش حوصله شخم زدن تاپیک ها. و ندارم

اینم چون تو یه روز بود نظرمو جلب کردو الان .واقعا نگران سلامت رابطه شونم. ترجیح میدم خودشون بگن جریان چیه

اصلا دلیل قابل قبولی نیست تو میتونستی ب شوهرت بگی اونم ب اوستاتون بگه

عزمزمه معلومه که تا حالا تجربه خونه سازی نداشتی . خونه سازی اینطوری نیست که تو بگی و اون هم بره انجام بره باید حضوری اونجا باشی و ببینی و دستور بدی . شوهر من چون کار و بارش زیاد بود و وقت نداشت این چیز ها رو می‌سپرد به من . بعدشم بیشتر اوستا ها رو می‌شناخت و فقط تو روز روشن به من می‌گفت برم . چون خونه پنجره داره و مردم هستن و برادرشوهر هام همسایه من هستن و یه داد بزنم شنیدن

تو از کجا میدونی زمین فروخت؟ اسم پدر بزرگتو بگو شاید بهش متوصل شیم برا ما هم کارما بوجود بیاره

از طریق حمیده . چند بار باید بگم ؟ داداش حمیده با ایم رفیق بوده این هم برای خرید زمین و رفتن از داداش اون کمک گرفته

بچه ها اسی که شما هی ایراد میگیرین و اشکالاتشو بهش میگین تو پارت بعدی ماجرا درستش میکنه اصلاحیه میخوره😂😂😂

گیوتین+کیوت =کیوتین 🔪⚰️       حالم انگار مثل وقتیه که مامانم رفته بازار و منو نبرده انگار دندونمو کشیدن و بهم بستنی ندادن انگار برف اومده تا زانو ولی مدرسه ها تعطیل نشدن.انگار همه دوستام افتادن کلاس A  و من افتادم کلاس B.انگار نمره نقاشی و تک گرفتم؛انگار همه اردو رفتن جز من؛انگار بابام برای همه پیتزا خریده جز من.همینقدر زخمی  همینطور نالان ؛ همینجور خسته

اسی منم به کارما اعتقاد دارم ولی حرفات خیلی مبهم بود یا خالی بستی یا گنگ توضیح دادی هیچ کس باورش نشد ولی زن خونه خراب کن زیاده اینو دیگه همه قبول داریم متاسفانه آدمای کثافت هم زنشون باور نمیکنه که مردشون اون کارست 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

اوستا سامان چه بود و چه ها کرد؟! 

اوستا سامان فردی خیالی بود که قصد تعرض به اسی را داشت و ناگهان شوهر اسی همان لحظه می رسد و مانع از اتفاقات شوم بعد میشود بنفشه خانم که شخصیت زن خیالی اوستا سامان را به عهده دارد با اسی به جنگ می پردازد و درنتیجه اوس سامان و بنفشه فرار میکنند و در نهایت اسی پیروز و سرفراز میشود

پایاااان

گیوتین+کیوت =کیوتین 🔪⚰️       حالم انگار مثل وقتیه که مامانم رفته بازار و منو نبرده انگار دندونمو کشیدن و بهم بستنی ندادن انگار برف اومده تا زانو ولی مدرسه ها تعطیل نشدن.انگار همه دوستام افتادن کلاس A  و من افتادم کلاس B.انگار نمره نقاشی و تک گرفتم؛انگار همه اردو رفتن جز من؛انگار بابام برای همه پیتزا خریده جز من.همینقدر زخمی  همینطور نالان ؛ همینجور خسته
راستش حوصله شخم زدن تاپیک ها. و ندارماینم چون تو یه روز بود نظرمو جلب کردو الان .واقعا نگران سلامت ر ...

خیلی خوشم اومد از دیدگاهت 

و چه جواب قشنگی دادی نشون میده قلب روشنی داری ذهنی تمیز

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
اصلا دلیل قابل قبولی نیست تو میتونستی ب شوهرت بگی اونم ب اوستاتون بگه

شما تا حالا خونه ساختی 

امکان نداره در حال خونه ساختن باشی بالا سر اوستا کارگر نباشی

حتی خونه رو هم به پیمانکار هم بدی بازم باید نظارت کنی 

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
2810