2777
2789
عنوان

چجوری خبر فوت پدرتون‌بهتون‌دادن🖤🖤🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 6629 بازدید | 156 پست

سنم کم بود

پدرم بیماری قلبی داشتن

صبح پدرم من رو بردن مدرسه کمی درد قفسه سینه داشتن و موقع برگشت به خونه سکته می کنن.وقتی دوست پدرم اومده بودن که من رو ببرن خونه و ایشون رو با لباس مشکی دیدم که بغض کردن و من رو بغل کردن و گریه کردن ناخودآگاه متوجه شدم که چه اتفاقی افتاده

بچه بودم بهم نگفتن بابات فوت شده گفتن بستری شده همه درگیر مراسم بودن منم تنها خونه فقط زنداییم پیشم بود رفتم مغازه خوراکی بخرم اعلامیه خاکسپاری بابامو دیدم 

💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تا نصف صفحه 2 نتونستم بیشتر بخونم، قلبم آتیش گرفت، تا حالا داغ عزیز ندیدم تو زندگیم و امیدوارم نبینم همیشه از خدا خاستم حتی یک روز مونده به عمر عزیزای زندگیم من اول بمیرم💔

خدا به دل همتون صبر بده خدا همه عزیزای از دست رفتتون رو رحمت کنه انشاالله اول خوشی هاشون باشه تو اون دنیا🥺

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ🌈
من خودم بودم کتارش رفتم بیدارش کنم صداش زدم بیدار نشد ایست قلبی کرده بود مشکلی هم نداشت دستاشو گرفتم ...

چقد شبیه همسرم۴۰روز قبل ساعت۶صب رفتم بیدارش کنم بره دیالیز صداش زدم بیدارنشد دستمو گذاشتم روقلبش ولی بیفایده بود نمیزد چقد داد زدم التماسش کردم بیدارشه سرشو گذاشتم روپاهام بادستم به قلبش شوک میدادم شاید فرجی بشه!ولی الان۴۰روزه زیرخاکه!رفت تنهام گذاشت سکته مغزی کرده بود!

آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه  ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.

من بابام شکر خدا زنده ان ولی یه شب بعد شام یهو قلبشو گرفت و افتاد. فکر کردیم شوخی میکنه. یهو دیدیم چشمش رفت و سفید شد . من که به خونسردی تو این موارد و بی احساسی معروفم یه لحظه اصلا نفهمیدم اصلا. فقط جیغ زدم. حس کردم بابام مرد. گفتم تموم کرد گریه میکردم و جیغ میزدم و میزدم رو پاهام. وقتی دیدم نفس میکشه آروم تر شدم فقط گریه میکردم‌. بابام الانم میگه فلانی میگفت تو بالاسر من خیلی گریه میکردی وتو بیمارستان اشک تو چشمات جمع بود. راستش فکر میکنم ذوق می‌کنه که میبینه اینهمه دوسش دارم. حقیقتا من مامان بابا و داداشمو میپرستم ولی روزگار و شخصیتم باعث شده تو بروزش دچار مشکل باشم .فکر میکنم بعدها پشیمون بشم ولی من کلا آدم بغلی و حرفای عاشقونه نیستم 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
@اعتصامی

دستت درد نکنه عزیزم 

استارتر صلوات هدیه می فرستم 

خدا به دلت آرامش بده 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
چقد شبیه همسرم۴۰روز قبل ساعت۶صب رفتم بیدارش کنم بره دیالیز صداش زدم بیدارنشد دستمو گذاشتم روقلبش ولی ...

روحش شاد 

صلوات هدیه می فرستم 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
من خودم بهش ماساژ قلبی دادم مثل تو فیلم ها منتظر معجزه بودم که شاید با دست های من به هوش بیاد

منم به همسرم ماساژ قلبی دادم شاید بیدارشه ۴۰روزقبل باورکن اشکام سرازیرشدن😭😭

آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه  ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.
روحش شاد صلوات هدیه می فرستم

ممنون عزیزم سپاسگزارم!

خدا رحمتشون کنه متاسفم

ممنون دست شمادردنکنه!

ممنون عزیزم سپاسگزارم!

خواهش میکنم