2777
2789
عنوان

چجوری خبر فوت پدرتون‌بهتون‌دادن🖤🖤🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 6629 بازدید | 156 پست

خیلی تاپیک بدی زدی

من پدرم در قید حیاته با خوندن عنوان تاپیک ت گریه کردم

خدا همه ی درگذشتگان رو رحمت کنه

همچنین پدر شمارو

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعدازفوت تو بیمارستان وقتی برگشتم خونه رفتم تو اتاق یه کت اسپرت داشت اونو برداشتم بغل کردم گفتم این مال منه،بمیرم توجیباش حبه نبات و شکلات داشت،یه آینه کوچولو یه تسبیح کوچولو،۸ساله نگاه میکنم آه میکشم

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

من مادربزرگم و ۱۴۰۰از دست دادم 

یک هفته مونده بودم خونه ی پدری ک با ما زندگی میکرد 

بعد ک برمیگشتم نبوسیدمش گفتم ننه یکم گلوم درد می‌کنه نبوسمت بهتره 

روز تولدم بستری شد سه روز بعد فوت شد همین 

منم شوک بودم راستش تو جمع گریه نمیکردم ولی امان از تنهایی و شب ی چیزی تو قلب آدم فرو می‌ریزه ی جای خالی بزرگ حس میشه تو قلب 

هنوزم ک هنوزه گاهی ک میریم بیرون میایم منتظرم اونم نفر آخر بیاد تو یا وقتایی ک ظرف میشورم برمیگشتم می‌دیدم داره نماز میخونه 

بارها اومد ب خوابم نگران پسرم بود نگران من 💔💔💔خیلی وقته نیومده هروقتم عرصه ی زندگی تنگ میشه میرم سر خاکش ازش میخام برا منو پسرم دعا کنه

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
خیلی تاپیک بدی زدیمن پدرم در قید حیاته با خوندن عنوان تاپیک ت گریه کردمخدا همه ی درگذشتگان رو رحمت ک ...

ماها که بابا نداریم اینجا اشک ریختیم یه ذره آرام شدیم   

لایک نکنید .توروخدا 

چندروز بود اوضاع ریه هاش خراب شده بود .صبح زود رفتم خونه شون که با دادشم ببریمش دکتر.لباساشو عوض کردم ونمیدونستم این آخرین باره که دارم به بابام کمک میکنم .داداشم کولش کرد گذاشتش توی ماشین من عقب خوابید و من نمیدونستم این آخرین باره بابام توی ماشینه منه اخه چندوقت یکبار سوارش میکردم میبردم توی شهر ومحله های قدیمی مون تابش میدادم.بردیمش بیمارستان و تا شب بالای سرش بودم یبار چشماش بازکرد یه ذره آبمیوه با نی بهش دادم چندقطره خورد ودوباره چشماش بست رفتم خونه نماز بخونم خوااهرم زنگ زد بیا دارن به بابا شک میدن تا من رسیدم بردنش توی اتاق احیا وکمی بعد داداشم وشوهرم با سر زیر از سالن اومدن بیرون واین آخرین دیدار منو بابا بود فکرنمیکردم صبح که میبرمش دکتر دیگه هیچوقت برنمیگرده😭😭

با جمله ی آخرت گربه ام گرفت. خدا به خودت و خانواده ات صبر بده‌ پدرتم غرق آرامش.

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌