2777
2789
عنوان

اوتیسم

1747 بازدید | 128 پست

سلام من پسرم دیروز تشخیص اوتیسم گرفته دکتر میگه شبیه به اون بچه ها نیست ولی امکان داره اوتیسم باشه 

بچه من یه سالگی اولین کلمشو گفت یه سال و نیم بود که جمله دو کلمه ای میگفت مثلا مامان آب مامان پتو صدای حیوانات سگ خروس اسب اینارو بلد بود 

از دو سالگی دیگه چیزی نگفت دکتر اوایل میگفت شوک عصبیه الان سه سالشه دیروز بردم دکتر هر چی صداش زد برنگشت بهش نگاه کنه و واکنشی نداشت 

تو خونه مکالممون کم بوده خودمم خیلی کم حرفم و ابنکه خودمون دوتاییم بعضی اوقات واکنش ب اسمش داره گاها 

ارتباط چشمی داره گاهی اوقات

به نظرتون ببرمش پیش یکی دیگه یا نه

دارو براش نوشته ریسپربدون و امگا۳ و یه شربته دیگه

توی دوسال و نیم تشخیص بیش فعالی گرفته بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسایه ما ۴ سالگی حرف زد چ ربطی به اوتیسم داره پسر دایم  ۴ سالش بود خرف زد همه میگفتن لاله بابا بعضیا دیر زبون باز میکنن تخم بلدرچین بدین

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  
نه این برای این گفت که اسمشو صدا زد واکنشی نشون نداد

تا میتونی باهاش بازی کن دوستاشو بیار باهاش حرف بزن صداش کن بهش بگو کاری انجام بده بگو مثلا  فلانی مامان برو اینو بیار فلانی برو اونو بیار این کارو انجام بده

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  

پسر برادر من تا دو سالگی عالی صحبت میکرد بعد رفت شهرستان وقتی برگشت این بچه لال شده بود صحبت نمی‌کرد آب میخواست میگفت عاههوهووع مثل لال ها اصلا صحبت نممیکرد چهار سای دوباره زبون باز کرد الان از دیوار راست میره بالا

تشخیص الکی زایده الان

خصوصا که میگی اون زمان پیش فعال گفتن هستش صد درصد اگر‌چیزی بود همون موقع مشخص میشد

ببرینش‌پیش یک دکتر دیگه متمعنن شوک عصبیه ببرینش پیش روانشناس کودوک

بنظر من که اتیسم نیس گرچه طیف وسیعی داره

اما صرفا بخاطر واکنش نداشتن ب اسم نمیشه همچین چیزی گفت

چون چند فاکتور رو باید همزمان داشته باشه

حتما چندتا متخصص دیگه هم ببر اما امگا ۳ رو بده بهش اما داروهای تخصصی رو بعد از ویزیت چند دکتر دیگه در موردش تصمیم بگیر

اخیرا ب این نتیجه رسیدم که باید یه داستانی باشه که بچه ها اینطور شدن بیشترشون هم پسرا اینطورن

حالا از تغذیه س از داروهاس از واکسناس از پروسه تولده و... !!! واقعا نمیدونم

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
نه این برای این گفت که اسمشو صدا زد واکنشی نشون نداد

واه چه ربطییییی داره.... بچه خیلی وقتا دوست ندارن به هر چیزی واکنش نشون بدن خصوصا درمورد غریبه 

پسر دوست من 7سال اس اوتیسم داره کاملا مشخصه هنوز با اینکه مثلا زیاد نبوده و مدرسه عادی هم میره 

اون ولی خیلی سر به سر بچه اش میزاره 

ولی کاملا مشخص هس مشکلش 

تا میاد کوچه هی در خونه همسایه ها در میزنه 

مثلا میگی ماشین اومد بیا کنار دیرررر متوجه میشه 

💔🌱
واه چه ربطییییی داره.... بچه خیلی وقتا دوست ندارن به هر چیزی واکنش نشون بدن خصوصا درمورد غریبه پسر د ...

نه این ماشین رو که میبینه خودش میاد کنار 

ولی از اوتیسم فقط همین علامت رو داشت 

پسر برادر من تا دو سالگی عالی صحبت میکرد بعد رفت شهرستان وقتی برگشت این بچه لال شده بود صحبت نمی‌کرد ...

پسر داداش منم تا قبل یه سال ماما بابا عمو اینا میگفت بعدش انگار کلا فراموش کرد الان ۲سال و ۲ماهس تازه میخواد راه بره مستقل

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.