2777
2789
عنوان

اوتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1747 بازدید | 128 پست
نه این ماشین رو که میبینه خودش میاد کنار ولی از اوتیسم فقط همین علامت رو داشت

این واقعا علامت خاصی نیس سعی کن گوشی و تلویزیون کمتر ببینه 

پسر جاری من 7 سال اش هس تخسه صداش میکنی از هر 10 بار جوابت رو بده 

مشکلی نداره ها.... تخس هس فقط 😁

💔🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دستشویی میره؟ من دخترم صحبتای روزانه رو انجام نمیده یادگیریش اصلا خوب نیست . بچه ی شما ماشاالله خیلی بهتره

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘
دستشویی میره؟ من دخترم صحبتای روزانه رو انجام نمیده یادگیریش اصلا خوب نیست . بچه ی شما ماشاالله خیلی ...

دسشویی رو حقیقتا تاحالا باهاش کار نکردم بچه هم باید یه چیزی یادش بدی چندبار تا یاد بگیره

ازه هر چمدبار یه بار نگاه میکنه اشاره‌رو بلده مثلا اب میخواد دستمو میگیره میبره که بهش اب بدم

خب پیش دکتر دیگه هم ببر خیالت راحت بشه امیدوارم که این طور نباشه عزیزم یه اشتباه پزشکی باشه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
خدا از زبونت بشنوه گلم

پسر دایی من الان پنج سالشه تازه داره حرف میزنه. قبلشم در حد بابا و مامان و داداش می‌گفت. بردن گفتار درمانی الان داره حرف میزنه. مگه هر کی دیر حرف زد اوتیسم داره. بعدشم بعضی وقتا بچه ها میشنون اما دلشون نمیخواد برگردن نگاه کنن. 

ببین پسرت اشاره با انگشت اشاره می‌کنه ؟ اینکه دستت رو بگیره ببره آب بدی اشاره نیست مهمترین مورد تشخیص اوتیسم استفاده بچه از انگشت اشاره هست اینو انجام میده ؟ 

رسپریدون رو هم همینطوری بهش نده ، ببر بچه رو دکتر محولاتی اگر تهران هستی یه نوار مغز بگیر دوتا مشورت با دکترای دیگه بکن رسپریدون زیاد چیز جالبی نیست اگر بدی دیگه نمیشه دارو رو راحت قطع کرد 

امگا سه مشکلی ندارد خوبه

انشالله اوتیسم نیست عزیزم اسمشو بگو من چله دارم براش بخونم 

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
میشه درخواست بدم بهت

اره عزیزم

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..