2777
2789
دل چطور میلرزه؟

یهو یه چیزی ته دلت انگار میریزه هول میشی حواست پرت اون میشه ..‌ به خودت میای میبینی قلبت تند میزنه و گرمت شده از هیجان 

اگه دنبال یه کادو یا دکوری میگردی که هنری باشه بیا تو پیجم ✅آموزش مجازی نقاشی هم داریم با صفر تا صد نکات نقاشی 🌈💙 آیدی  yek_tarh_eshgh

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اونم باباش خ خوبه مودب متین مادرش آرومه یکم کرمو متلک انداز بعد ۸ماه لو داد ک با ی خانم مطلقه ۳سال ...

اینم میگفت من میتونم خیلی راحت مستقل بشم ولی بخاطر مادرم خونه مجردی نمیگیرم .مثلا ک مادرمو خیلی دوست دارم

من ک اصلا دیگه نمیبینمش چون رفت و آمد نداریم اصلااااا

به نظرم اگه سنت پایینه بعد از یه مدت فراموشش میکنی حالا ممکنه یه ماه بعد یا یه سال بعد دلتو میزنه اخه منم چند بار از این حسا داشتم میدونم چی میگی ... یکی همکلاسیم بود به قول شما مذهبی و آقا و تو دلم انگار یکم دوست داشتم بهم توجه کنه خوشم میومد کلا رویایی شده بودم بعد از چند سال همینجوری گذشت یکم بزرگتر شدم بعد یه روز یه رفتاری ازش دیدم کلا تو ذوقم خورد دیگه بهش فکر نکردم .. رفتاره خیلی زشتم نبود فقط تو ذوق من خورد و این مورد چند بار درمورد بقیه اشونم برام اتفاق افتاد 😅💔😐

اگه دنبال یه کادو یا دکوری میگردی که هنری باشه بیا تو پیجم ✅آموزش مجازی نقاشی هم داریم با صفر تا صد نکات نقاشی 🌈💙 آیدی  yek_tarh_eshgh

اینم میگفت من میتونم خیلی راحت مستقل بشم ولی بخاطر مادرم خونه مجردی نمیگیرم .مثلا ک مادرمو خیلی دوست ...

اونم خونه مجردی داشت اول گفت با رفیقام داشتم فلان محله بعدا این آخری گفت تو محله خودمون با خانمه زندگی کرده 

انقد دروغگو ک گفت زنه برگشته میگ بیا آشتی و تهدیدم کرده ب پدرومادرت میگم گفت اونا خبر ندارن بعد دوهفته ی سوتی بزرگ داد معلوم شد مادرپدرش و خالش خبردارن ازاول

خیلی بهم دروغ گفته دیگ کات کردم ازش بیزار شدم

به نظرم اگه سنت پایینه بعد از یه مدت فراموشش میکنی حالا ممکنه یه ماه بعد یا یه سال بعد دلتو میزنه اخ ...

اره منم همینطوری اگه رفتاری ببینم تو ذوقم بخوره از،چشمم میوفته

آخه خیلی جالب صحبت میکرد بیشتز جذب شخصیتش شدم چون من پشت نشسته بودن اصلا کامل نمیشد چهره شو ببینم

من خودمم مذهبی ام و اینکه بالاخره ی پسر دیدم ک اونم مذهبیه خوشم آمد و شاید ی حس زود گذره

من ک اصلا دیگه نمیبینمش چون رفت و آمد نداریم اصلااااا

البته اگه یه روز به این رسیدی که عشق واقعیه شجاعت داشته باش برو جلو به خودش بگو یا یه حرکتی بزن 

نزار دیر بشه یا شرمنده ی خودت شی

2810