2777
2789

و الان نادمم😂😂پسره هم مذهبی اهل دوست دختر و اینا نیس ولی اتفاقی ی روز ک از عروسی برمیگشتیم سوار ماشینش شدیم راستش من اصلا اینو یادم نیود وقتی دیدمش کلا پشمام ریخت خیلی خوشگل و قشنگ شده بود و خیلی هم خوب حرف می‌زد و کلی احترام و ادب داشت راستش عاشق همین ادب و صحبت کردنش شدم ی جوری اصلا دلم لرزید .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا نمیخوره همچین پدری داشته باشع

خب از کجا میدونی مثل پدرش نیست؟

"انزوا را به وابستگی ترجیح میدهم. وقتی وابستگی از بین رود، انسان وارسته می شود" "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق..." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

خب از کجا میدونی مثل پدرش نیست؟

والا  این  کلی از پدرش بهتر بود.حتی خودشم لا ب لای صحبتاش گف پدرم راحت مال مردم و میخوره و من این اخلاقشو دوست ندارم.کلا معلوم بود ک فرق داره و خیلی از نظر اخلاقی مذهبی بوده

دل چطور میلرزه؟

تا حالا سوار چرخ و فلک شدی وقتی میره بالا دلت میره ؟

اینم همونه ولی متفاوت تر

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂
2810