2777
2789
عنوان

فک نمیکردم مادرشدن انقد سخت باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3039 بازدید | 165 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من داغوووون..نمیذاره یه ظرف بشورم..تا زمانی که شوهرم بیاد تند تند کارامو بکنم غذایی درست کنم خونمو م ...

دقیقا منم مث تو بودم داشتم تلف میشدم از بی خوابی و خستگی 

خداروشکر الان وضعیت من بهتر شده .انشالله ک توهم بهتر بشه اوضاعت❤️

راحت می‌خوابیدیم 🤕🥱بخور و بخواب 🤣🤣🤣🤣من خیلی کمبود خواب دارم

من خوابش خوبه ،کمبود آرامش دارم 😁

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

⭕️برنامه miligold کلاهبرداریه ⭕️                           ‌فکرکردین‌ باورمون میشه توی امضا نوشتید کاربری دست ۲نفره؟یعنی این دروغی که میگید راسته؟😄☺️

من یک ماه اول بچم خوب بود..چشم خورد🤣😣ببین تو ماشین گریه میکرد واینمیستاد،۴ماهش بود بردیمش شمال،تور ...

پسر منم وقتی سه ماهش بود خواستیم بریم خرید عید 

گذاشتیمش تو کالسکه گفتیم دیگه چی الان همه چی می‌خریم خوش و خرم برمیگردیم🤣مغازه ی اولی شروع کرد به گریه کردن 

شوهرم با کالسکه ی خالی پشت سر من🤣🤣🤣بچه هم بغل من گریه میکرد برگشتیم خونه...یه سفر مشهدم رفتیم اونو نگم بهتره

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

من خوابش خوبه ،کمبود آرامش دارم 😁

پسر منم خوب می‌خوابه تقریبا 

خودم خسته ام 

همش دوس دارم بخوابم نمی‌دونم چرا 😐🤣 

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

😂موقعی ک خوابه ب کارات برس چون میگی خابش خوبه

من وقتی بچم خوابه فیلم میبینم با گوشی کار میکنم یا خودمم میخوابم🤣🤣🤣🤣

بیدار میشه کارامو میکنم 

نگووووو...تا اون موقعم هست این اضطراب جدایی؟

من واسه همین جاش رو جدا نکردم

همیشه کنارمه هر دقیقه حتی پشت در wc میشینه تا بیام

من شاغل بودم بخاطر دخترم دیگه نرفتم 

اسباب بازیاشو از حرص جمع کردم چون بازی نمیکرد فقط دوست داره بامن سرگرم کارای من باشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

⭕️برنامه miligold کلاهبرداریه ⭕️                           ‌فکرکردین‌ باورمون میشه توی امضا نوشتید کاربری دست ۲نفره؟یعنی این دروغی که میگید راسته؟😄☺️

😂موقعی ک خوابه ب کارات برس چون میگی خابش خوبه

قبلش اینقد خستم کرده که جون ندارم دیگه 😀

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر منم خوب می‌خوابه تقریبا خودم خسته ام همش دوس دارم بخوابم نمی‌دونم چرا 😐🤣

چون انرژی میگیره بچه داری..دختز یک هفته است روزی ۵بار پی پی میکنه و این پروسه شستنش و خشک کردنشو پوشک کردنش برای من واقعا خسته کننده شده،خداروشکر شکمش کار میکنه 🙂

2810