2777
2789
عنوان

فک نمیکردم مادرشدن انقد سخت باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3039 بازدید | 165 پست
شاید 😁اره عزیزم دختره

خداحفظش کنه ❤️🤗

اره خودت بودی بحث مون بخاطر این بود که رنگهارو جنسیتی نکینم،من گهواره پسرم و بنفش خریده بودم بردم عوضش کردم سرمه ای گرفتم🤣🤣🤣🤣یادش بخیر

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

حیف کاربری قبلیم یادم نیس رمزشواونجا کلییی تاپیک زدم راجع ب شیردهیمک چه ها کشیدمعجب روزایی بود مهم ن ...

منم سی نم ن وک نداشت صاف بود😔بچه نمیتونست بگیره چقد زخم شد چقد دستام عرق کرد..بچم نمیگرفت که آبجیم یه لوله باریک آورد یه سرشو کرد تو شیرخشک یه سرشم با دهان بچه و سی نه فرستاد،دیگه مشکلم حل شد😣چقد شیردوش زدم سرنگ زذم که شیر بیاد🙂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم سی نم ن وک نداشت صاف بود😔بچه نمیتونست بگیره چقد زخم شد چقد دستام عرق کرد..بچم نمیگرفت که آبجیم ...

منم 

بخاطر همین موضوع بچم زردی گرفت 

همه بهم میگفتن دیگه شیر دادن بچه کاری داره اینم نمیتونی 

وای ماه های اول خیلی سخته بچه داری🤐🥴

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

یه سوالم داشتم بچه هاتون مخصوصا مامانایی ک پسر دارن توچندماهگی تونستن خودشون قاشق ب دست غذا بخورن ؟

پسر من 18ماهشه هنوز نمیتونه 

با دست غذا میخوره....

خانوما شماها باوجود بچه های ب این شلوغی چطور ب خونه زندگیتون میرسین؟ من پسرم الان 20ماهشه و خیلی سخت ...

من داغوووون..نمیذاره یه ظرف بشورم..تا زمانی که شوهرم بیاد تند تند کارامو بکنم غذایی درست کنم خونمو مرتب کنم..اما نباشه لنگ لنگم..چون خواب درستیم نداره دخترم

خداحفظش کنه ❤️🤗اره خودت بودی بحث مون بخاطر این بود که رنگهارو جنسیتی نکینم،من گهواره پسرم و بنفش خر ...

وای چقد زود گذشت 😁😁من کل سیمونی رو سفید خریدم 

گهواره و کریر و پرده و سرویس خواب رو آبی 😁😁چقد بحث داشتم با مامانم میگفت مگه پسره بزرگشه بدش میاد😁😁همینو میگفتم بهش مادر من رنگ مگه جنسیت داره

وای بردیم وسط خاطرات 😁❤️

خدا نگهدار گل پسرت باشه🌱💫

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

⭕️برنامه miligold کلاهبرداریه ⭕️                           ‌فکرکردین‌ باورمون میشه توی امضا نوشتید کاربری دست ۲نفره؟یعنی این دروغی که میگید راسته؟😄☺️

خانوما شماها باوجود بچه های ب این شلوغی چطور ب خونه زندگیتون میرسین؟ من پسرم الان 20ماهشه و خیلی سخت ...

دخترمن بازی مورد علاقش بازی با اعصاب بندست 😁ایشون ۱۹ماهست خوابش خوبه فقط 

نمیزاره حتی ظرفارو بزارم ماشین ظرفشویی 😁😁😁

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

⭕️برنامه miligold کلاهبرداریه ⭕️                           ‌فکرکردین‌ باورمون میشه توی امضا نوشتید کاربری دست ۲نفره؟یعنی این دروغی که میگید راسته؟😄☺️

وای چقد زود گذشت 😁😁من کل سیمونی رو سفید خریدم گهواره و کریر و پرده و سرویس خواب رو آبی 😁😁چقد بحث ...

ممنون عزیزم 🌷✨ 

خودمم به حالی شدم اسم تو دیدم دلم تنگ شد واسه بارداریم 🤧

ممنون عزیزم 🌷✨ خودمم به حالی شدم اسم تو دیدم دلم تنگ شد واسه بارداریم 🤧

بهترین دوران همون بارداری بود قدر ندونستیم 😁

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم بخاطر همین موضوع بچم زردی گرفت همه بهم میگفتن دیگه شیر دادن بچه کاری داره اینم نمیتونی وای ماه ه ...

من یک ماه اول بچم خوب بود..چشم خورد🤣😣ببین تو ماشین گریه میکرد واینمیستاد،۴ماهش بود بردیمش شمال،توراه پدرمو درآورد،راه ۷ساعتی رو مدام گریه کرد فک کن مثلا روهم رفته یک ساعت خوابید بقیشو گریه جیغ🤐

الانم کالسکه ببری بیرون واینمیسته یه بار رفتیم وسطای راه گزیه جیغ بغلش کردم کالسکه رو برگردوندم خونه

بهترین دوران همون بارداری بود قدر ندونستیم 😁

راحت می‌خوابیدیم 🤕🥱

بخور و بخواب 🤣🤣🤣🤣

من خیلی کمبود خواب دارم 

2810