سلام خانما کسی بوده بچش تو این سن دندون نداشته باشه چکاری انجام بدم که در بیاره ایا طبیعیه یا باید ببرم دکتر
ای کاش عکس هات نفس میکشیدن یعنی خدا دوباره فرشته ای مثل تو بهم بده ...... خدارو شکر که فرشته ای شبیه تو بهم داد خدا انشالله عمر این مثل تو نباشه برای این که خدا این دوتا رو مثل تو ازم نگیره دعا کن فرشته اسمونی مامان
تورو خدا کسی میدونه بهم بگه خیلی نگرانم اطرافیانم همش میگن خیلی دیر شده طبیعی نیست
ای کاش عکس هات نفس میکشیدن یعنی خدا دوباره فرشته ای مثل تو بهم بده ...... خدارو شکر که فرشته ای شبیه تو بهم داد خدا انشالله عمر این مثل تو نباشه برای این که خدا این دوتا رو مثل تو ازم نگیره دعا کن فرشته اسمونی مامان
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همیشه دنبال یه عشق واقعی بودم یکی که رفیق باشه، یکی که برای درد دل کردن باهاش چرتکه نندازم نکنه بعدا تو سرم بزنه،یکی که خیاااالم راحت باشه زیباترین و بهترین دختر شهرم براش،یکی که تکیه گاه تنهایی ها و غصه هامه یکی که پایه خل بازی هامه ولی خب همیشه که آدم به خواسته هاش راحت نمیرسه😊 برای همه خواسته هام می جنگم و باید بهشون برسم
تورو خدا کسی میدونه بهم بگه خیلی نگرانم اطرافیانم همش میگن خیلی دیر شده طبیعی نیست
کدوم شهری:
همیشه دنبال یه عشق واقعی بودم یکی که رفیق باشه، یکی که برای درد دل کردن باهاش چرتکه نندازم نکنه بعدا تو سرم بزنه،یکی که خیاااالم راحت باشه زیباترین و بهترین دختر شهرم براش،یکی که تکیه گاه تنهایی ها و غصه هامه یکی که پایه خل بازی هامه ولی خب همیشه که آدم به خواسته هاش راحت نمیرسه😊 برای همه خواسته هام می جنگم و باید بهشون برسم
عزیزم ببر دکتر،باید از فک عکس گرفته بشه.اولین دندان به طور طبیعی ۶ماهگی درمیاد.
نه من اون دوتا بچمم ۱۱ماهگی در اوردن دوتا باهم بالا این هنوز ۱۴ ماه نشده ولی نداره
من گفتم آزمایش بده شاید کمبود کلسیم داشته باشه ، فکر کنم انجام نداد ولی دندون در اورد اون ماه
در کل بچه ضعیفیه شما حتما دکتر ببر تا چک بشه
در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸