2777
2789
عنوان

رنگ وسایل نوزاد پسر😇

| مشاهده متن کامل بحث + 1208 بازدید | 81 پست
ان شالله ک خیر. توکلت ب خدا باشه اصلا ب خودت انرژی منفی وارد نکن. از تو حرکت از خدا برکتان شالله ک ...

الهی آمییین، باشه عزیزم چشم حتما

الهی آمیییین❤

خداروشکر که به صورت طبیعی براتون اتفاق افتاد، ان شاالله صحیح و سلامت بیاد بغلتون🥰❤😍🌹😘 

الهی آمییین، باشه عزیزم چشم حتماالهی آمیییین❤خداروشکر که به صورت طبیعی براتون اتفاق افتاد، ان شاالله ...

زنده باشی گلم    

براتون ارسال کردم. ان شالله ک بهترین ها براتون اتفاق بیوفته  

امیرمحمد نازنینم  روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد  منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زنده باشی گلم براتون ارسال کردم. ان شالله ک بهترین ها براتون اتفاق بیوفته

ای جانم انشالله که نی نی رو سلامت بغل بگیری🥰😘...میشه واسه منم دعا کنی باردار بشم برای دومی خیلی وقته اقدامم دلمون نی نی میخاد ماهم‌خیلی🥺..به خاطر امصام دعام کن...اسمم سمانه.....

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستم منم.میشه با دلای پاکتون دعام کنین باردار بشم من به دعاتون اعتقاد دارم..انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  
[QUOTE=348092717]زنده باشی گلم براتون ارسال کردم. ان شالله ک بهترین ها براتون اتفاق بیوفته[/QUOTE ...

ای جااااانم  

عزیزی گلم. ان شاالله ک ب همین زودیا دامنت سبز میشه.   

بخاطر امضات چشام پر اشک شد  یاد خودم و دختر بزرگم افتادم ک همیشه میگفت کی برام داداش میاری  منم عین شما براش یواشکی لباس و وسایل میخریدم

بخدا ک اون روزها دور نیست خدا خیلی بزرگه.   

تو ی کاغذ ارزوهاتو بنویس و بزار ی گوشه اتاقت میبینی ک ب سالش نرسیده بهشون میرسی

سمانه جان برا حاجت رواییت صلوات فرستادم  

امیرمحمد نازنینم  روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد  منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘
[QUOTE=348235798][QUOTE=348092717]زنده باشی گلم براتون ارسال کردم. ان شالله ک بهترین ها براتون ات ...

الهی آمین انشالله خدا از دل و زبونت بشنوه دوست خوش قلبم...ممنون دعام میکنی انشالله منم باردار بشم...اره دخترم هر شب دعا میکنه‌..تو راه مدرسع که میریم میگه پس کی توام‌با نی نی میای منم دوستام بگم.سه ساله منتظریم🥺.....پس توام منتطر بودی و میدونی چقد سخته‌.‌.خیلی دعام کن که منم‌شرمنده این بچه نشم....خدا دختر نازتو و نی نی  نازمون رو برات حفظ کنه.😘...هر وقت یادت افتاد دعام کنی کافیه واسم....این ماه هم اقدامم دعام کن باردار باشم....💚🙏🤲 

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستم منم.میشه با دلای پاکتون دعام کنین باردار بشم من به دعاتون اعتقاد دارم..انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  
[QUOTE=348236783][QUOTE=348235798][QUOTE=348092717]زنده باشی گلم براتون ارسال کردم. ان شالله ک به ...

چشم گلم. لایق باشم باشم برات حتما دعا میکنم  

اسم کاربریم یادت باشه ان شالله باردار شدی حتما تگم کن و بهم بگو  

خدا دختر گلت رو در پناه خودش حفظ کنه  

سلام خوبی عزیزمبرای پسردارشدن چه اقداماتی کردی؟

سلام. والا ۴ماه تحت نظر بودم البته رژیم غذایی بعدش اقدام کردم

اگه بخواید پیج دکترم رو بدم باهاشون مشورت کنید. چون من از شرایط جسمی و فیزیکی و سلامت شما بی اطلاعم و نمیشه برا همه ی تجویز یکسان داشت

اره عزیزم بفرستو اینکه نمونه رژیمت برام میفرستی؟

درخواست میدم قبول کن تا برات پیجش رو بفرستم

. والا من پارسال تیر ماه رفتم پیشش چون ۲هفته دیگه زایمانمه فلا مشغول خونه تکونی هستم پیداش کردم برات میفرستم . ازمایش و سونو دادم برا سلامت رحم و تخمدان شوهرمم ازمایش اسپرم داد

غذاها هم شامل وعده صبحونه ناهار شام و میانوعده بود

البته بازم میگم من پریودهام کاملا مرتب مرتب بود. شاید کسی تنبلی یا کیست یا هر نوع مشکل دیگه ای یا خودش یا شوهرش داشته باشه

درخواست میدم قبول کن تا برات پیجش رو بفرستم. والا من پارسال تیر ماه رفتم پیشش چون ۲هفته دیگه زایمانم ...

عزمزمه شما طبیعی باردار شدید یا ای وی اف 

آخه تو ی تاپیک ای وی اف ی پیام از شما خوندم ،میشه منو راهنمایی کنید 

ی جا دکتر ماندانا رشیدی رو معرفی کرده بودید میخواستم ببینم دکتر خوبیه یا نه

عزمزمه شما طبیعی باردار شدید یا ای وی اف آخه تو ی تاپیک ای وی اف ی پیام از شما خوندم ،میشه منو راهنم ...

سلام عزیزم

ماندانا رشید پور آی وی اف همکار شوهرم رو انجام داد ک ۱۴ سال بود بچه دار نمیشدن و خیلی دوا و دکتر کرده بودن. منم با مطب شون تماس گرفتم ک برا ای وی اف تعیین جنسیت برم ک نطرم عوص شد

پیش دکتر تغذیه رفتم. خودم ۲تا دختر دارم و برا بارداری پسرم تصمیم داشتم

عزمزمه شما طبیعی باردار شدید یا ای وی اف آخه تو ی تاپیک ای وی اف ی پیام از شما خوندم ،میشه منو راهنم ...

** ببخشید ماندانا رشیدی میبدی

سلام عزیزمماندانا رشید پور آی وی اف همکار شوهرم رو انجام داد ک ۱۴ سال بود بچه دار نمیشدن و خیلی دوا ...

شما پیش محمودان پی جی دی کردید درسته 

دکتر خوبیه؟مطبش کجاست کدوم کلینیک عمل هاشو انتقالشو انجام میده ؟