2777
2789
عنوان

رنگ وسایل نوزاد پسر😇

| مشاهده متن کامل بحث + 1208 بازدید | 81 پست
شما پیش محمودان پی جی دی کردید درسته دکتر خوبیه؟مطبش کجاست کدوم کلینیک عمل هاشو انتقالشو انجام میده ...

ن عزیزم من با رژیم پسردار شدم   . 

دکتری ک برا تغذیه رفتم پیشش گفت چون شما ۲تا دختر داری ریسک سومی رو طبیعی باردار بشی برو پیش محمودان آی وی اف کن

منم دل رو زدم ب دریا گفتم همون رژیم رو انتخاب میکنم. حالا نتیجه اش هر چی میخاد بشه

فقط میدونم محمودان تو بیمارستان بعثت. 

امیرمحمد نازنینم  روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد  منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم برا تعیین جنسیت میخوام

والا دکترم ک میگفت دکتر خوبی

بازم بزنید نت رزومه شو بالا میاره. من ک نرفتم پیش هیچکدومشون

امیرمحمد نازنینم  روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد  منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘
عزیزم میشه پیج دکترتون رو برا تعیین جنسیت پسر برا منم بفرستین؟

قبول کردم

زایمان کردی به سلامتی؟تو تاپیکم گفتی سه شنبه وقت سزارین داری بیا خبر بده بهمون

سلام. بله عزیزم زایمان کردم و ظهر مرخص شدم  

چه خوب یعنی شبم نگهت نداشتن؟مگه سزارین نبودی؟

روز ۳ شنبه عمل کردن چهارشنبه موندم امروز پنج شنبه ترخیص شدم

قرار بود ۱۰ صبح ۳شنبه برم اورزانس تا بعدازظهر ک عملم کنن

ن شب قبل عمل؛ بستری نکردن

به سلامتی عزیزم خوشحال شدم

زنده باشی گلم. خدا عزیزات رو برات حفظ کنه     

فدات شم ایشالا واسه منم زود تموم شه با بچه کوچیک خیلی سخته حاملگی برام دعاکن

ان شالله ک ب دل خوش و تن سلامت تموم میشه  

میدونم‌گلم خودمم ی دونه ۳ساله و نیمه دارم. بارداری ی جور اذیتم میکرد الان چن روز ی جور دیگه اذیت میکنه. براش رقیب عاطفی پیدا شده  

خیلی مواظب خودت باش ک بسلامت بارتو زمین بزاری  

ان شالله ک ب دل خوش و تن سلامت تموم میشه میدونم‌گلم خودمم ی دونه ۳ساله و نیمه دارم. بارداری ی جور ا ...

آره منم خیلی نگران حسودی کردنشم این میشه تازه دوساله اون که به دنیا بیاد😫ممنون عزیزم ایشالا خدا خودش کمکم کنه