2777
2789
عنوان

خوردن کدو و ماست برای لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 30 پست

این که دوستمون گفت بخور هم لاغر میشی هم شیرت زیاد میشه مخلوط جوپرک و دانه چیا 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط میخوام بدونم واسم بچم مضر نیس؟ دیگه از اضاف وزنم خسته شدم اعتماد به نفسم به کل اومده پایین😞

ضرر داره والا راست میگم 

تصمیم با خودته 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
فقط میخوام بدونم واسم بچم مضر نیس؟ دیگه از اضاف وزنم خسته شدم اعتماد به نفسم به کل اومده پایین😞

نه عزیزم مزر نیست 

ولی شما برنج و نون کنترل کن سعی کن گن ببندی و لباس جذب بپوشی که پوست بدنت جمع بشه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زندگی جای قشنگی نیست 
قربونت اخه منم رژیمم و شیرده هرازگاهی ک بخوام کرب تو رژیمم باشه اوتمیل یا رایس کیک میخورم

اون یونولیت رو چطوری میخوری؟🙃 من رایس کیک می بینم هم حالم بد میشه. مخترعش رو گیر بیارم فقط😁

اسی من از ۲ ماهگی بچم رژیمم.الانم ۴ ماهو نیمشه وزنش نی نیم هم رو نمودار خودشه کالری شماری میکنم ب ...

عزیزم بچه من هم شیر کم میخوره هم غذا. من کاری به کم شدن شیر ندارم خودم به شدت ضعفم میزنه نمیتونم رژیم رو تحمل کنم. من قبلا هم رژیم گرفتم فوق العاده ارادم قویه اما تو دوران شیردهی اصلا دست خودم نیس.مثلع نصف شب تو خواب شدید ضعفم میزنه بلند میشم چی میخورم میخوابم

بچه شیر می دی ؟  نخور  بچه رو مریض می کنی خودخوانده نباش

میدونه چی دو دلم کرده؟!

تو نت نوشته واسه مادران باردار و شیرده خطرناکه اما بری تاپیکای قدیم سایتو نگا کنی میبینی که کلی مادران باردار دکتر واسشون تجویز کرده و اتفاقی هم نیوفتاده. میگم تو دوران بارداری که خیلی احتیاط دارع مادرا خوردن چیزی نشده دیگه شیردهی که خیلی مسئله ای نیس

گلم نهار بزار کنار شیرینی جاتم کنار بزار سر دو هفته همچین آب میشی 😂شلوار من از ۴۴ ایرانی اومده رو ...

سلام شام هم رعایت میکردید مثلا چندقاشق برنج بخورید یا خورش

اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
میدونه چی دو دلم کرده؟!تو نت نوشته واسه مادران باردار و شیرده خطرناکه اما بری تاپیکای قدیم سایتو نگا ...

اتفاقاً چون شیر می دهید به شدت برای بچه بد هست ‌‌‌‌‌‌‌‌حالاهر جور خودت صلاح می دونی ولی اون بچه گناه داره  

2810