2777
2789
عنوان

خوردن کدو و ماست برای لاغری

494 بازدید | 30 پست

امروز توی تاپیکای قدیم دیدم که خیلیا با خوردن کدو وماست لاغر شدن البته برای گرفتن سردیش از سیر یا شویدم استفاده کردن.

من بعد از زایمانم خیلی وزن اضاف کردم بخاطر پر خوریم الانم پسرم۹ماهشه نمیتونم رڗیم بگیرم خییییلی اذیت میشم.

بنظرتون تو دوران شیردهی هستم میتونم ماستو کدو بخورم؟مشکلی پیش نمیاد؟ کسی تجربه ای داره؟

البته من واسه رژیم و ورزش خیلی ارادم قویه اما الان چون شیر میدم اصلا تحمل گرسنگی رو ندارم پس لطفا نگید کم بخور لاغر میشی

آبجی ها عیدتون مبارک ❤️
بلوبانک به مناسبت امروز بابت افتتاح حساب شما ۵۰۰ هزار وجه هدیه می ده😍😍

کد معرف الزامی بدون دعوتنامه نمی شه عضو شد MFE64Y

برنامه رو از بازار یا سایتش مستقیم دانلود کنید

زیر نظر بانک مرکزی و سامان ❤️💋
وام آسان بدون ضامن تا سقف ۴۰۰ میلیون تومان با سود ۲درصد😳😳
سود بانکی سالانه ۲۹ درصد 😇😇
کارت های بانکی رنگی و ارسال رایگان دم درتون😱😱
همین الان به جمع ما بلو بانکی ها بیا سه سوت احراز آنلاین
شو 🥰🥰🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم نهار بزار کنار شیرینی جاتم کنار بزار

سر دو هفته همچین آب میشی

😂شلوار من از ۴۴ ایرانی اومده رو ۴۰

۱ماهی میشه رژیمم جواب داد...البته من ی مدت فستینگ بودم

ولی خسته شدم فقط نهار حذف کردم دیگه 

عزیزم اون ی بخشی که به عنوان ی میان وعده رژیمی استفاده میشه

فقط میخوام بدونم واسم بچم مضر نیس؟

دیگه از اضاف وزنم خسته شدم اعتماد به نفسم به کل اومده پایین😞

گلم نهار بزار کنار شیرینی جاتم کنار بزار سر دو هفته همچین آب میشی 😂شلوار من از ۴۴ ایرانی اومده رو ...

بچه شیر میده وعده غذایی رو نمیتونه حذف کنه که، ماستو کدو فکر نمی‌کنم مشکلی داشته باشه اسی، اگه طعم شیرو بد نکنه 

گلم نهار بزار کنار شیرینی جاتم کنار بزار سر دو هفته همچین آب میشی 😂شلوار من از ۴۴ ایرانی اومده رو ...

عزیزدلم بالا کامل توضیح دادم بخاطر شیردهی خیییلی شدید ضعفم میزنه نمیتونم نخورم

بچه شیر میده وعده غذایی رو نمیتونه حذف کنه که، ماستو کدو فکر نمی‌کنم مشکلی داشته باشه اسی، اگه طعم ش ...

آخه زده بود تو شیردهی و بارداری مصرف زیادش خوب نیس.

من میخوام یه کاسه ظهر بخورم یه کاسه هم شب

بچه شیر میده وعده غذایی رو نمیتونه حذف کنه که، ماستو کدو فکر نمی‌کنم مشکلی داشته باشه اسی، اگه طعم ش ...

عزیزم ۶ ساعت نهایت بخواد ب شکمش استراحت بده 

بعدم ایشون باید صبحانه چیزایی بخوره که شیریشو بیشتر کنه

تو اون چند ساعت بتونه بچه رو شیر بده

الان دختر آبجی من که بیس چاری میخوره ولی شیرش کمه

ربطی ب خوردنم نداره..ب چیزایی ک میخوره ربط داره

اسی هم باید بگرده دنبال راه کار چیزایی ک شیر زیاد میکنه بخوره

عزیزم ۶ ساعت نهایت بخواد ب شکمش استراحت بده  بعدم ایشون باید صبحانه چیزایی بخوره که شیریشو بیش ...

ای بابا من یکساعت بالا تایپ کردم که نیاید بگید نخور چون ضید ضعفم میزنه نمیتونم نخورم وگرنه اراده من برا وزن کم کردن خییییلی قویه اما الان بخاطر شیردهی نمیتونم اما شما باز میاید میگید نخور😞

آخه زده بود تو شیردهی و بارداری مصرف زیادش خوب نیس. من میخوام یه کاسه ظهر بخورم یه کاسه هم شب

فکر نکنم مضر باشه ولی دو وعده زیاده. دلتو میزنه. به ریزه خواری می افتی. به جاش از این مخلوط های دانه چیا، جو پرک و میوه بخور که میریزن تو ماست یا شیر. وای فکر کن هفته ای سه روز صبحانه میخورم الان عجیییب اسمش از ذهنم رفته.

به شدت سرده و حتی با سیر و شوید هم 

اگر تحملش داریو بدنت سرد نیست بخور 

مزه اش هم شنیدم خوبه مثل تقریبا ماست و خیار ولی لزج تر و چند برابر مزاج سردتر 

برای لاغری نشنیدم ولی برای قند خون واقعا اثر داره 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن

بچه شیر می دی ؟ 

نخور 

بچه رو مریض می کنی خودخوانده نباش

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
2810