بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من زایمان کردم بهم یه دستبند با نخ دادن گفتن چله بر تا چهلروز دستت کن
میدونی مامان، خیلیا دنبال تاریخ1403/3/3بودن برای ثبت بهترین روز زندگیشون، ولی برای من بدترین تاریخ عمرمه🥹روزی که دیگ لگد نزدی حرکت نکردی و فرداش بهم گفتن قلب کوچولوت ایست کرده اونم تو هفته32،وقتی که فقط چندهفته بود به بغل گرفتنت🥹😓نمیدونم حکمت خدا چی بود شکرش به داده و ندادش ولی مطمئنم برام جبران میکنه خدا باز بهم دخترمیده 🥹💚
منظورت از چله بری چیه من زایمان کردم بهم یه دستبند با نخ دادن گفتن چله بر تا چهلروز دستت کن
اره منظورم همونه مثلا من حس میکنم خواهرم برای بارداری چله داره میگن خانمی که عقد کرده تا چهل روز دیدن زایو نره چله میگیره اون رفته متاسفانه الانم باردار نمیشه
اره منظورم همونه مثلا من حس میکنم خواهرم برای بارداری چله داره میگن خانمی که عقد کرده تا چهل روز دید ...
باید چیکارکنه حالا
میدونی مامان، خیلیا دنبال تاریخ1403/3/3بودن برای ثبت بهترین روز زندگیشون، ولی برای من بدترین تاریخ عمرمه🥹روزی که دیگ لگد نزدی حرکت نکردی و فرداش بهم گفتن قلب کوچولوت ایست کرده اونم تو هفته32،وقتی که فقط چندهفته بود به بغل گرفتنت🥹😓نمیدونم حکمت خدا چی بود شکرش به داده و ندادش ولی مطمئنم برام جبران میکنه خدا باز بهم دخترمیده 🥹💚
میگن باید چله بری کنه منم تازه شنیدم مپلا تو یه مطلبی خوندم جمع حروف نام زن به ابجد و نام مادرش روتقسیم بر ۱۲ کنی اگه زوج اومد چله نداره اگه فرد اومد چله داره
میگن باید چله بری کنه منم تازه شنیدم مپلا تو یه مطلبی خوندم جمع حروف نام زن به ابجد و نام مادرش روتق ...
چه جالب
انشالا مشکل خواهرت بزودی حل بشه
توکل برخدا