2777
2789
عنوان

خانمای معتقد به ۶انگشتی شدن بچه‌ای که نطفه‌اش امشب بسته بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 54 پست
صدقه بده گلم انشالله اتفاقی نمیوفته تو ک نمیدونستی بد به دلت راه نده

امیدوارم ❤️

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما           اگر خالص شوی بااو صدایت میکند حتما..
نمیدونم واقعا خدا لعنت کنه اونایی که اینجوری استرس میندازن به جون آدم

خیالت راحت اصلا بد به دلت راه نده

الهی یه نی نی خوشگل و سالم به زودی بیاد توو دل و بغلت💙

ای ایران ای مرز پر گهر                  ای خاکت سر چشمه ی هنر   دور از تو اندیشه ی بدان               پاینده مانی تو جاودان                                                                                                                               #پاینده_ایران👑💙👑                                   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

التماس تفکر...در عصر حاضر غم انگیزه شنیدن این جملات!به شدت غمگین شدم...

عزیزم من کلا به قمر در عقرب و اینا معتقدم و به نظرم ربطی به علم نداره اما اینو اولین بار بود شنیدم و خواستم یکم خیالم راحت بشه

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما           اگر خالص شوی بااو صدایت میکند حتما..

من بهت قول میدم که حضرت محمد ص کاری به رابطه زن وشوهری که شرعی وقانونی مال هم هستند نداره اینا همش خرافات ببین هرچیزی که توقرآن اومده من باور دارم من نشنیدم توقران همچین چیزی باشه

برای حاجت رواشدنم یه صلوات مهمونم میکنید😔
راستش میترسم اینجا یه چیزی بگم ولی میگم ببین من ۶ساله ازدواج کردم تواین ۶ سال هیچ وقت به هیچ مناسبت ...

در اون که شکی نیست

منم واسه اقدامم خیلی توجه میکردم به این چیزا که شهادت نباشه. قمر در عقرب نباشه و اخر ماه قمری نباشه. نمی دونم چقدر حقیقت داره اما من بهش اعتقاد دارم.

شما هم حواست نبوده عزیزم. از کجا معلوم اصلا حامله بشی همین امشب تازه. بهش فکر نکن و صدقه بنداز

عزیزم برو نهج البلاغه حضرت علی رو بخون  بنظرت کسایی که اینقدر آگاه و عالم بودن میان درباره شب ...

آخيش خیالم راحت شد خدا خیرتون بده