2777
2789
عنوان

خانمای معتقد به ۶انگشتی شدن بچه‌ای که نطفه‌اش امشب بسته بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 54 پست

اینکه حرفت خرافاته یا واقعیت رو نمیدونم یعنی نشنیده بودم تاحالا. ولی خب بهتره ک رعایت کنین. زیاد بهش فکرنکن اینو مطمئنم ادم ب هرچی فکرکنه سرش میاد. پس بیخیالش انشالله اونجور نمیشه

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بابا انقدر خرافات نچپونین تو مغز مردم اسی باشما نیستما

دقیقا لعنتیا منم نصفه شبی رفتم تو اینستا دیدم 

پوست انگشتمو کندم از استرس

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما           اگر خالص شوی بااو صدایت میکند حتما..
منم اولین باره خودم شنیدم  حدیث حضرت محمده که شب عید قربان نزدیکی نکن که بچه اینجوری میشه

عزیزدلم باور کن یه سری احادیث دروغه

چرا حضرت محمد این حرفو بزنن

این یه مشکل ژنتیکیه ربطی به روز و ماه نداره

ای ایران ای مرز پر گهر                  ای خاکت سر چشمه ی هنر   دور از تو اندیشه ی بدان               پاینده مانی تو جاودان                                                                                                                               #پاینده_ایران👑💙👑                                   
اینکه حرفت خرافاته یا واقعیت رو نمیدونم یعنی نشنیده بودم تاحالا. ولی خب بهتره ک رعایت کنین. زیاد بهش ...

متاسفانه دیگه نمیتونم فکر نکنم😑

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما           اگر خالص شوی بااو صدایت میکند حتما..
عزیزدلم باور کن یه سری احادیث دروغه چرا حضرت محمد این حرفو بزنن این یه مشکل ژنتیکیه ربطی به روز و ...

نمیدونم واقعا خدا لعنت کنه اونایی که اینجوری استرس میندازن به جون آدم

راستش میترسم اینجا یه چیزی بگم ولی میگم ببین من ۶ساله ازدواج کردم تواین ۶ سال هیچ وقت به هیچ مناسبت یا شبی دقت نکردم که بده یا خوبه ،راستش به نظرم خداوند خیلی مهربان تراز این حرفاست 

برای حاجت رواشدنم یه صلوات مهمونم میکنید😔
منم اولین باره خودم شنیدم  حدیث حضرت محمده که شب عید قربان نزدیکی نکن که بچه اینجوری میشه

عزیزم برو نهج البلاغه حضرت علی رو بخون 

بنظرت کسایی که اینقدر آگاه و عالم بودن میان درباره شب اقدام شما حرف میزنن و حدیث میگن؟!

این احادیث اکثرا جعلی هستن

وگرنه فقط چیزی که بعدها متوجه شدن منشأ علمی داشته رو ائمه گفتن نه این خرافات 

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿