2777
2789
عنوان

جاریم زایمان کرده ....

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 48 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی ناراحت نشو ولی حس میکنم خانواده شوهر به کارات گیر میدن حس میکنی به اون گیرنمیدن برای همین ! ول ...

نه اصلا 

اتفاقا با این جاریم خیلی هم خوبم 

ببین منظورم اینه مثلاً بعد از زایمان طبیعی و خونه ی کوچک و سرویس بهداشتی مشترک و این چیزا مثلاً من بودم پسر نوجوان رو همچین جایی مسافرت نمیاوردم

2805
خانواده ی همسرم یه مقدار عجیب غریبن به من میگن پاستوریزه 

ولا اگه پاستوریزه بودن اینه خب همون پاستوریزه بمون

خیلیا ادم میخورن ولی این ته بیشعوریه مادر جاریته

ی پسر جوون ک ب سن تکلیفم رسیده اونم توخونه ای ک اتاق یکی داره مگر تمام روز خونه نباشه شب بیاد بخابه مثلا

زن میخاد مدام بره حموم بخیه ها رو بشوره بچه شیر بده دراز بکشه لباس راحت بپوشه و..  مگر دیگه کلا همه جای زن رو بریزن بیرون جلو مرد بدشون نیاد

مثلا خنگفرای جدید 

نه اصلا  اتفاقا با این جاریم خیلی هم خوبم  ببین منظورم اینه مثلاً بعد از زایمان طبیعی و ...

نمیدونم شاید راحته باهاش جاری  خب درست نیست دیگه جاریتم به استراحت نیاز داره شاید پیشش معذب بشه ولی درهرحال کاریت نباشه فردا یه چیزی به جاریت بگی از کاه کوه میسازن

نمیدونم شاید راحته باهاش جاری  خب درست نیست دیگه جاریتم به استراحت نیاز داره شاید پیشش معذب بشه ...

نه بابا هیچ وقت چیزی بهش نمی گم 

اصلاً برا همین اینجا مطرح کردم 

گاهی ما لازمه عواقب یه رفتار نادرست رو توی فضای مجازی بخونیم به جای اینکه تجربه ش کنیم

خب به شما چه که تاپیک میزنید!!چرا براتون مهمه!!

براش مهم نیست براش جای سوال داره، بالاخره همه ما میدونیم خانومی که تازه زایمان کرده بخیه داره ،طبیعی که حالا بماند باید بخاطر شیر دهی لباس راحت بپوش و.....،هرچقدرم راحت باشن خانواده بچه نباید همچین اجازه  ای میدادن

پسر۱۵ ساله داداشش؟یعنی پسردایی جاریت؟ یکم عجیبه اما خب چ میشه گفت

چیزی نمیشه گفت 

تاپیک زدم که شاید کسانی باشن که خودشون خیلی توی روابط آزاد و راحتن اما یه رفتار هایی به راحتی صاحب خونه آسیب می‌زنه 

براش مهم نیست براش جای سوال داره، بالاخره همه ما میدونیم خانومی که تازه زایمان کرده بخیه داره ،طبیعی ...

ممنون که منظورم رو درک کردی 

این کاربر اگر راه داشت وسیله ای هم به سمتم پرتاب می کرد

راستش طبیعی نیست یه وجب جا ادم پسربچه پونزده ساله ببره بالای سر زائو اون میخواد بچرخه بگرده بخوره سر ...

چقدر خوب فهمیدی منظورم رو 

مطلقا برام مهم نیست که خونشون چه خبره و چیکار می کنن

خواستم پدر مادر ها حواسشون باشه وقتی بخوان بچه شون رو جایی بفرستند شرایط میزبان رو بسنجن

2810