عزیزم من پرستارم و خودم هم کم کاری تیروئید دارم، پانیک ارتباط با کم کاری تیروئید نداره، یه قضیه جداس ...
توروخدا شما پرستاری کمکم کن توروخدا گیج شدم نمیدونم کی راست میگه که دروغ واقراق..توروخدا من بی دلیل همش بیقرارم و دلشوره دارم بعداز یه سرگیجه اینجوری شدم سرم سبک سنگین میشد میرم داخل جمع حس افتادن وغش دارم توروخدا ربطی به تیرویید داره یا نه..من روزی نصف قرص لووتیروکسین میخورم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بعضی وقتا بیدلیل کاملا .ولی بعضی وقتا مثلا زیاد کار میکنه یا زیاد راه میره بازم استرس میگیره .بعضی وقتام بی دلیل .و گاهی هم بخاطر مشکل
کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
نه به تیرو ئید ربطی ندارن اون یه بیماری جداست احتمالا یا فشارت پایینه یا اختلال عملکرد گوش م ...
اره گفتن مایع گوش اما خب چیشد الان یکسال ونیمه خوب نشد؟؟کمتر شده اما کامل نه...الان بیشتر بی قرارم و همش دلشوره دارم هیچی برام لذت نداره همش فکروخیال الکی وبد دارم وحس ترسو شدن و یه جوری شدم....همش فکر میکنم نکنه مال تیروییدمه وتا اخر همراهم بمونه و میترسم دیگه خوب نشم