یکی از فامیلا نزدیکمون داره .اره استرس شدید میگیره بی قرار میشه نمیتونه بشینه
کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هنوز کامل درمان نشده .قرصم بخوره همینطوره .ولی نخوره قطعا بدتر میشه و عوارضش زیاده باید کامل درمان کنه .وگرنه استرس میگیره ادم داغون میشه از بس راه میره بیقرار میشه
کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
فامیلتون راحت مهمونی وبازار میره؟؟ایترس بی دلیل یا بخاطر چیزی؟
ن زیاد نمیتونه .زیاد راه بره بیقرار میشه باز حالش بد میشه نمیتونه بشینه یسره باید راه بره وگرنه اگه بخاطر بچیز استرس گرف