2777
2789

من یه سال پشت کنکور موندم الانم کلا ولش کردم از مهر میخوام برم مهندسی

شرکت خانوادگی داریم و تا چند سال دیگه من مدیرش میشم

ولی جدا از همه اینا الان ک بیخیال پزشکی شدم حس میکنم بی هدفم و فایده نداره

میدونم مشکل از ذهنیت خودمه ولی نمیدونم چیکار کنم

الان بیدار شدم یه حس عجیبی دارم که درس نمیخونم 

بذار خیالت رو راحت کنم به عنوان دانشجوی علوم پزشکی هیچی اینور نیست 

من هرروز به خانواده ان میگم جرا نذاشتین برم ریاضی چون به مهندسی عمران و شهر سازی علاقه داشتم 

دست از آرزوهات نکش خدا هم هوامون رو داره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بذار خیالت رو راحت کنم به عنوان دانشجوی علوم پزشکی هیچی اینور نیست  من هرروز به خانواده ...

چی میخونی عزیزم 

ایشالا که موفق باشی

ولی میدونی چیه چیزیه که تو ذهنمون ساختن و ریشه گرفته

حس میکنم اکه پزشک نشم هیچی نیستم و بی هدفم

حتی اگه جایگاه شغلی خیلیی خوبی داشته باشم

تو این مسیر خیلی اذیت شدم ک بیخیالش شدم ولی واقعا دلم گرفته

متاسفانه چند سالیه همهههه افتادن تو فاز پزشکی و رشته های مرتبط باهاش  و وقتی هم قبول نشن فکر م ...

ولی میدونی چیه چیزیه که تو ذهنمون ساختن و ریشه گرفته

حس میکنم اکه پزشک نشم هیچی نیستم و بی هدفم

حتی اگه جایگاه شغلی خیلیی خوبی داشته باشم

تو این مسیر خیلی اذیت شدم ک بیخیالش شدم ولی واقعا دلم گرفته

برو مهندسی بعدشم مهاجرت کن راحتتتت . اگرم تو ایرانی بمونی می دونی بیکار نمیشی چون شرکت دارین

جو یه که بابام میخواد بدتش دست من جوری نیست که بتونم مهاجرت کنم ولی اصن یه حس عجیبی دارم میخوام فقط یکاری کنم به چیزی فکر نکنم

ولی میدونی چیه چیزیه که تو ذهنمون ساختن و ریشه گرفته حس میکنم اکه پزشک نشم هیچی نیستم و بی هدفم حت ...

آره بزرگتر هامون آرزوهای خودشونو تو ذهن ما پرورش دادن 

من خودمم درگیر همین ماجرا هستم عزیزم 

و انقدر ازش ضربه خوردم که نگو 

ولی خود من حتی اگه پزشکی هم قبول بشم راضی نیستم و حالم بده 

میدونی چرا؟ چون اصلا هدف من پزشکی نیست 

حتی هدفامم گم کردم😂🤦

چی میخونی عزیزم  ایشالا که موفق باشی ولی میدونی چیه چیزیه که تو ذهنمون ساختن و ریشه گرفته حس ...

من خودم علوم آزمایشگاهی میخونم ولی خب میبینم بجه های پزشکی رو چقدر اذیت میشن واقعا سخته 

دست از آرزوهات نکش خدا هم هوامون رو داره 

ولی میدونی چیه چیزیه که تو ذهنمون ساختن و ریشه گرفته حس میکنم اکه پزشک نشم هیچی نیستم و بی هدفم حت ...

وایییی

من اصلا به تجربی علاقه ندارم چه برسه به پزشکی اینقدر این جو تو جامعه هست حس میکنم از زندگی عقب افتادم

https://www.karzar.net/152508امضا کنید لطفا🙃

ب هیچ وجه کار اشتباهی نکردم من تو محیط کار میبینم چقد بچه های پزشکی افسرده و ناراضی هستن واقعا اونقد ک قبل کنکور میگن پزشکی پزشکی چیزی توش نیی و نمیرزه شما اگ مهندسی بخونی و بتونی مدیر بشی قطعا درآمدت وپرستیژ کاریت با پزشک برابری میکنه و اونقد هم زحمت نکشیدی