2777
2789
عنوان

لباس دمده رو چیکارش کنم 🥴 + عکس

229 بازدید | 13 پست

چند سال پیش دوره نوجوونی رنگ طوسی این هودی رو گرفتم با این که اصلا از هودی و تیپای اسپرت خوشم نمیاد... خیلی کم پوشیدمش، الان مونده رو دستم نمی دونم چیکارش کنم از مد افتاده😑 جنسشم ابرو بادی درجه یکه 

پایینش یه کش هست که راه رفتن و نشستن رو سخت میکنه، بنظرتون اون کش رو در بیارم خوبه واسه تو خونه بپوشم 😑😑

اگر به خانه من آمدی برای من ای مهربان چراغ بیاور              و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه ی خوشبخت بنگرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای کسی میاد خونه خبه

آبروم می‌ره جلو مهمون😂😂

نه شوخی کردم واسه مهمون خودمونی خوبه

اگر به خانه من آمدی برای من ای مهربان چراغ بیاور              و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه ی خوشبخت بنگرم
از اینا منم داشتم 😂 داخل دوره خودش خوب بود  من خیلی ساله انداختمش دیگ

خیلی ضایع س خداییش به چی پول دادم من😂😂 

همون موقعشم ازش بدم میومد اما چون همه مانتو هام رنگی و شاد بودن مامانم طوسی خرید برام تا محرم بپوشم 😑

قشنگه ک

از مد افتاده 

یکی ام بدرد نوجوان میخوره

من کم کم داره بیست سالم میشه 🥲

خیلی ضایع س خداییش به چی پول دادم من😂😂  همون موقعشم ازش بدم میومد اما چون همه مانتو هام رنگی ...

مگه کی خریدی ؟ من شش سال پیش خریده بودمش که الان چهار سالی میشه انداختمش

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔
خلی سنت زیاده وای بده برات چقدر نی نی سایت بد شده

😂😂😂 حالت خوبه؟

مگه کی خریدی ؟ من شش سال پیش خریده بودمش که الان چهار سالی میشه انداختمش

سال ۹۸