2777
2789
عنوان

دلم گرفته لطفا بیاین

32 بازدید | 6 پست

خونه تکونی داشتیم مامانم اتاق تمیز میکردم من و داییم آشپزخونه رو کابینتا تموم شد بقیه اش موند برا فردا فلافل خریدیم نشستیم بخوریم خاهرم پاشد رفت چیپس درست کنه برا خودش گرفت چرب کرد در دیواره بهش گفتم چرا اینطور کردی زیر شعله اجاق کم کردم خاموش شد فک کرد ک از قصد اینطور کردم داشتم کف آشپزخونه رو تمیز میکردم ک یهو جیغ دادش شروع منم تی انداختم رفتم نشستم ک مامانم گف هر وقت میخوای کار کنی اینطور میشه من طوری ام ک وقتی اعصبانی میشم کنترل رو صدام ندارم منو ابجبم داشتم هی جیغ می‌کشیدیم دعوا منظورمه یهو بابام کارمند برداشت منو بیشتر اون زد واقعن ناراحتم واقعن بغض داره خفم میکنه خیلی ناراحتم تازه مامانیم داشت دفاع ابجیم میکرد منو خیلی فحش دادن من فردخیلی دلم گرفته ادمی ک تو خانوادش احساس کم بودن کنه خیلی بدها  فردا نمیرم سرکار چون شبش میریم عروسی بعد مامانم گف برو ک نمیخوام صدات بشنوم خودتون بزارین جای من یوی بهتون بگ دختر فراری چ واکنشی دارید تازه مامان باباتون هم انتظار لال شدن ازت داشته باشن؟ لطفن تا آخر بخونین نصیحت نکنید حالم خیلی بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.