2777
2789

ازش سرد بشم فاصله بگیرم دور بشم مث غریبه ها بشه برام😔

میدونین خیلی براش مهمه اطرافیان ازش راضی باشن خیلی از خودگذشتگی میکنه برای خونوادش ولی خونوادش ب اون صورت نه… اینطور بگم ک اولویتش خودشو منو زندگیش نیست اولویت اول خونوادشه مثلا حرفامو هرچی بشه ب مامانش میگه یا اینکه کلید خونمونو خونه نباشم ب این و اون میده میگه چیه خونه هممونه هممون ی خونواده ایم 😳

حریم خصوصی سرش نمیشه و این منو خیلی عذاب میده مامانش همش سرش از بالا ب حیاط پشت خونمونه 🫥همش دخالت میکنه حیاط چرا این شکلی چرا اون شکلی همسرمم پشتم واینمیسه بهش بگه چیکار داری مادر من اخه زنم هرژور دوست داره مرتب میکنه 😫

باردارم ب محبتش نیاز دارم همین ک میاد خونه شام میخوره ی راست میره بالا پیش مامان باباش دیگ خسته شدم از این زندگی بجای من بودین چیکار میکردین؟؟ راهی هست درست شه؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنام خدا نه.مرد مامانی و مهرطلب درست بشو نیس.اگر باهاش سرد شی چی؟

اینجور آدما بدتر لج میکنن و راحت تر میتونن برن پیش خانوادشون

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
بنام خدا نه.مرد مامانی و مهرطلب درست بشو نیس.اگر باهاش سرد شی چی؟

اگ سرد شم خب زندگی برام خوب نیست دیگ ذوق هیچی ندارم تو این‌خونه آدم سرد بشه خیلی راها رو طی میکنه ک نباید بکنه

چرا زندگی شما مث زندگی منه 💔شوهر من دقیقا مث شوهر شماس و منم خسته شدم جز گریع کردن کاری نمیتونم بکن ...

ای خدا چرا زندگیه مااینجوریه دلم میخواد خودکشی کنم از زندگی زده شدم

شوهر منم کلید بیرون میزاره بارها پیش اومد سرزده اومدن تو رفتن سر یخچال و یبارم نبودم خواهرشوهرم جشن دعوت بود پیام داد جایی دعوتم سشوارتو گرفتم گفتم باشه اومدم دیدم سشوار اتومو سایه چشم و..... خیلی چیزای دیگه نیست حتی تو لباسام گشت ساپورت رنگ پا پیدا کنه

بیشتر از ی هفتس تو حال میخوابیم اتاقمون خیلی گرمه چند روز پیش پدرشوهرم انگاری ابگرمکنشون خراب شد ساعت ده اومد خونمون دوش بگیره در باز کرد اومد تو من با تاپ بندی و شلوار خواب بودم پسرمم خواب بود وقتی اومد تو من رو سرم پتو کشیدم بعد ب شوهرم زنگ زدم گقتم بابات اومد با تاپ بودم خیلی زشت شد

فک میکنی چیکار کرد؟ کلیدو دیگه رو درنمیزاره میزاره تو جاکفشی😑😂

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
همین الان سرخونه جدا کردنمون دعوامون شد خیلی نارحتم حالم ازشوهر بچه ننه بهم‌میخوره

عزیزم چن وقته اونجاین خیلی سخته نزدیک هم بودن آدم آرامش و آسایش نداره جتی حالم از خونوادش ب هم میخوره دوری و دوستی 

اره دقیقا همینجوره راهی هست درست شه؟

خیر متاسفانه ذاتن اینجوری هستن 

مگر اینکه شما کنار بیاین با این قضیه 

و اینجا هم شما ذره ذره آب میشین و یه جایی کم میارین و دیگه متاسفانه نمیشه کاریش کرد

اگر میتونی بپذیری و کنار بیای که هیچ 

اما راه حل دیگه نیست 

بالهایمان زخمیست اما بلند پروازیم🕊️🕊️❌      ️