2777
2789
عنوان

من همسرمم دوست دارم ولی بعضی رفتاراش باعث میشه…

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 34 پست
عزیزم چن وقته اونجاین خیلی سخته نزدیک هم بودن آدم آرامش و آسایش نداره جتی حالم از خونوادش ب هم میخور ...

۷ساله عمرم ازم گرفتن ادمایه خیلی بدجنسین خسته شدم دیگ چقدر گریه کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای خدا چرا زندگیه مااینجوریه دلم میخواد خودکشی کنم از زندگی زده شدم

منم شبو روزبفکر خودکشی هم خالا از من بدتراز ایناس کسیوهم ندارم این عوضی هم خیلی اذیتم میکنه میدونه تکو تنهام 

شما بچه دارید؟

چرا زندگی شما مث زندگی منه 💔شوهر من دقیقا مث شوهر شماس و منم خسته شدم جز گریع کردن کاری نمیتونم بکن ...

الهی عزیزم فدات بشم میبینی چقد سخته آدم دیگ دلش از زندگی ب هم میخوره اخه آدم ازدواج میکنه ب چ دلیل؟؟؟ ب این دلیل ک آرامش داشته باشه همدل داشته باشه حریم خصوصی داشته باشه اولویت اول همسرش خانومش باشه بعد میگ ت ب خونوادم احترام نمیزاری نمیدونم چی چی نمیگه من اینو دیونه کردم ت این شرایط قرار دادم هرچی هم بگم میگه فر میزنی 😔

شوهر منم کلید بیرون میزاره بارها پیش اومد سرزده اومدن تو رفتن سر یخچال و یبارم نبودم خواهرشوهرم جشن ...

اووووف اینا چرا انقد نفهمن اخه حرصت در نمیاد؟؟؟؟؟ باشوهرت دعوا نمیکنی ؟؟؟ عصبی نمیشی؟

منم شبو روزبفکر خودکشی هم خالا از من بدتراز ایناس کسیوهم ندارم این عوضی هم خیلی اذیتم میکنه میدونه ت ...

اره دارم منم بخاطر بچه هامه ک دارم میسوزم میسازم بچه نداشتم ک یک روزم‌تحملشون نمیکردم

اووووف اینا چرا انقد نفهمن اخه حرصت در نمیاد؟؟؟؟؟ باشوهرت دعوا نمیکنی ؟؟؟ عصبی نمیشی؟

چند بار گفتم وقتی حالیش نمیشه چقد حرص بخورم

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
الهی عزیزم فدات بشم میبینی چقد سخته آدم دیگ دلش از زندگی ب هم میخوره اخه آدم ازدواج میکنه ب چ دلیل؟؟ ...

بمیرم برات قشنگم  خدا ما زن هارو واس زحر کشیدن انگار افریده منه۱۸ساله خیلی سخته برام انقد مشکل نمیتونم دیگه

۷ساله عمرم ازم گرفتن ادمایه خیلی بدجنسین خسته شدم دیگ چقدر گریه کنم

۷ سال وایییی خدای من خدا بهت صبر ایوب بده خواهر با قوم الظالمین‌ طرفه امثال منو شما 🥺خب شوهرت چرا راضی نمیشه جا ب جا شیم