2777
2789

من که محردم ولی ساعت ششصبح بیدارم میزم سرکار بعد دیگ پنج یا شش بعدازظهر خونه ام پنج شنبه ها تعطیل هستم خونه تمیز میکنم غذا درست میکنم برای یک هفته که سرکارمیرم به سگم میرسم خرید میرم تنها زندگی میگم پدر و مادرم فوت کردن

خیلیم عالی  من هیچ انگیزه ای ندارم به زور یه ظرفی بشورم و یه غذایی درست کنم از مجبوری

شاید مغزتون سرد شده.خرما گرمیجات بخورید....از بی‌حالی.خواب آلودگی در میاین

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید مغزتون سرد شده.خرما گرمیجات بخورید....از بی‌حالی.خواب آلودگی در میاین

من باخرما هم راه نیفتادیم.

الان داشتم سرچ میکردم قرص انرژی زابگیرم

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
اونا به قلب فشار میاره

پس چ کنم؟

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
برو طب سنتی.احتمالا کل بدنت به هم ریخته شده که کسلی...با داروی گیاهی درست میشه....

چندتا رفتم ک اثری نداشت.

آخه تغذیمم بدنیست.آزمایشامم سالم