2777
2789

همش دور و برم میبینم یک دونه بچه رو هم نمیتونن بدون کمک مادر یا خواهر بزرگ کنن،البته نمیگم همه توی بیشتر موردها اینجوری دیدم

بعد خودم موندم تنها ،واقعا یه وقتهایی میمونم از صبر و تحمل که خدا داده 

آهه همسر هم بیشتر ساعت و سرکار هست دیگه  باز خود آدم میمونه دست تنها

همسر من تازه هم شیفتیِ هم شرکت داره و خیلی خیلی مشغوله . بازم همون دو سه دقیقه ی حضورش برام کافیه . اما اصلا دوس ندارم کسی دور و برم باشه 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی سخته  اگه تجربه اش و نداری باید بگم آرزوی به این سختی نکن

میدونم عزیزم

اگه منم مثل بقیه راحت میتونستم باردار بشم این آرزو رو نمیکردم

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
خدا بهت بده من همیشه میگفتن امروز عروسی کنم فرداش میرم دوتا دوقلو دنیا میارم اینقد دوست داشتم خدا به ...

ممنون عزیزم 

آرزوی منم همینه .آخه ما مشکل داریم و باید بریم آی وی اف واسه همین دلم میخواد دوقلو داشته باشم

نمیخوام چند سال بعد دوباره پروسه ی آی وی اف رو تکرار کنم

واسم دعا کن🥺❤️

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

[QUOTE=342711874]ممنون عزیزم  آرزوی منم همینه .آخه ما مشکل داریم و باید بریم آی وی اف واسه همین دلم میخواد دوقل ...[/QUOه عزیزم من قبلا همین دعارو برات کردم الان امضاتو دیدم انشالله دامنتو با دوقلو پسرودختر سالم صالح سبز کنه

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

ان شاءالله خدا خودش بهت بده ،دامنت سبز بشه بزودی🙏

ان شاءالله

ممنونم❤️

[QUOTE=342711874]ممنون عزیزم  آرزوی منم همینه .آخه ما مشکل داریم و باید بریم آی وی اف واسه همین ...

الهی آمین

ممنونم مهربون❤️

سلام عزیزم 

خدا حفظ کنه دوقلو هاتون رو😍😍

میشه یه لطفی در حقم بکنید

تست نخ و سوزن ابن سینا رو بلدید؟🫣😁

میشه برای خودتون انجام بدید جوابو به من بگید؟

محض سرگرمیه ولی خیلی لطف میکنید😍

روش انجام این تست:

یه سوزن رو نخ میکنید، طول نخ حدود پانزده سانتی متر.

از سر نخ بگیرید و سوزن بالای نبض دست چپ قرار بگیره .

با فاصله کم، ولی نچسبه.

دست چپ یا راست خیلی مهم نیست .

ولی طلا بهش نباشه.

دستتون اصلا نلرزه،باد کولر هم نخوره بهش.

اولش خود به خود سوزن دایره ای حرکت میکنه، بعدش یا افقی یا عمودی حرکت می‌کنه(افقی یعنی در راستای مچ دست، عمودی یعنی در راستای ساعد دست) افقی یعنی جنسیت بچه دختره، عمودی یعنی پسره. از بچه ی اول رو به ترتیب نشون میده تا بچه آخر، فاصله‌ ی هر بچه ،  دایره ای حرکت می‌کنه و دوباره بعدی رو نشون میده. 

سوال من از شما اینه که میشه بگید دوقلو رو چجوری نشون میده؟😍😍 

بازم میگم 

محض سرگرمیه

اگه لطف کنید که ممنون میشم 

وگرنه اشکالی نداره☺️

فر گیس یعنی گیس فر