2777
2789

خب گناه داریم امثال ما...اگه استفاده کردید نظرتونو بگید بخریم یا نه

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کرم نمیدونم ولی یه چیز مال جوانه گندم هست برا تپلی صورت عالیه همین میدونم،کرم تاحال نشنیدم

اره عزیزم اون پودرشه خیلی خوشگل میکنه 

کرمش رو واسه لک‌و‌جوشام میخوام

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تاثیر زیادی نداره این ی نوع بازار یابی شرکت بیز هست

پودرش که عالیه عالیییی دختر داییم چوب خشک بود از بس لاغر بود شروع کرد به خوردن پودرش انقدر خوشگل و ماه شده همه انگشت به دهن موندن هیچ عوارضی هم نداره از دکترم پرسیدم گفت میتونی بخوری .ولی خب کرمش رو نمیدونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مشکل پوستت چی هست؟  کم آبی  لک پوست پوسته شدن  التهاب

پر جوش شده عزیزم جاشونم مونده 

داغونم 🥺🥺🥺 اعتماد به نفسم صفر شده از خودم بدم اومده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پودرش که عالیه عالیییی دختر داییم چوب خشک بود از بس لاغر بود شروع کرد به خوردن پودرش انقدر خوشگل و م ...

بستگی داره از کجا و کی خریده باشه. 

اما ی مدت برند بیز رو تبلیغ میکنن ،کیفیت خوبی داشتن اما ب قیمتشون نمی ارزه و باید ی مدت طولانی بخوری و ب مزاج هرکسی نمیسازع...درکل من این نوع شرکت های بازاریابی رو قبول ندارم (قبلا توش کار می‌کردم ) 

2810