2777
2789
احتمالا لخته ای چیزی مونده برای منم اینجوری بود بعد اینکه لخته افتاد بهتر شدم

یکشنبه میرم‌مجدد سونو 

خسته شدم بخدا دیگه 

منم‌مونده بود بقایا ۲۰روز بعد زاینان حجم‌زیادییی دفع لخته داشتمدک‌گفتن دیگ‌دفع شده خودش

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
بنظرم سیرابی بخور یااگه دوست نداری باکنجد تازه بزار مامانت یاخودت دمپختک باکنجد واست درست کنه وکشمش ...

همشون دوست دارم اوکیه‌برام میخورم فقط دلیلش چیه

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من‌تجربه سزارین ندارم ولی دیدم ک‌سزارینم‌همینقدر خونریزی هست

ینی از بخیه شکم خون میاد

○ یه نگاه ب خودت                                                                یه نگاه به طرز فکرت بنداز                                                      این دلیل اینجا وایستادنت ✌️
ینی از بخیه شکم خون میاد

نه چرا بخیه 

خونریزی بعد زایمان مثل پریودی برا هردو زایمان تا۴۰روز هست

کاش تموم‌بشه یعنیدده‌حالم‌دارهذبهم‌میخوره ‌خونریزی😭😭😭😭دیگ‌با کلی درد کاپ‌گذاشتم

من بعد از زایمان ماهی دو بار پریود میشدم رفتم دکتر اول گفت سونو بده بعد که مطمئن شد از سونو گفت هورمونات به هم ریخته یه سری دارو داد تا تموم شدن دارو ها یه بار شدید پریود شدم ولی دیگه درست شد تو هم برو دکتر خیالت راحت شه

من همونم که تا میدیدیم ذوق میکردی 💔حالا اما فاز غم میگیری💚💚
حتما برو دکتر سونو واژینال بده نه سونوشکمی ...پنج ماه بعد زایمانم اینجوری بودم هیچ دکتری عقلش نرسید ...

دوبار سونو واژینال شدم‌ بقایا مونده بود بستری شدم بهم کفتن دفع شده ثلی گفتن دوباره برم‌چکاب ک‌نرفتم

دوبار سونو واژینال شدم‌ بقایا مونده بود بستری شدم بهم کفتن دفع شده ثلی گفتن دوباره برم‌چکاب ک‌نرفتم

دنباش باش تا خوب شی من تا پنج ماه از زایمان خونریزی داشتم داغون شدم

فدات بشم امام رضا جااااااااان  
دنباش باش تا خوب شی من تا پنج ماه از زایمان خونریزی داشتم داغون شدم

خیلییی درد دارم امشب واقعا نمیدونم بخاطر کاپ ک گذاشتم یا شروع خونریزیم ولی حتی پاهامم افتضاح درد گرفته زیر دلم