2777
2789
عنوان

بخاطر دخترم خجالت می کشم

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 53 پست
ممنون کتابی میشناسی که برات مفید بوده باشه؟

خواهش میکنم 

من تو اینترنت میخونم

بنویس خصوصیات اخلاقی دوساله ها 

یا یکساله هاو... 

البته من برا آموزگاری هم میخوندم. چندتا کتاب داشت. خوب بودن

روانشناسی رشد... البته تخصصیه، حوصلتو سرمیبره. تو نت بخون

منم بعد حرفای بقیه دخترمو دعوا میکنم و بعد عذاب وجدان میگیرم نمیدونم میدونن چقدر حرفاشون آزار دهندس ...

میدونی من از کجا خیلی فشار میخورم من یکی از نزدیکانم با همسرش به مشکل خرده بود یه بچه یه سال و خرده ای داشت ایشون رفتن درخواست طلاق دادن و دادگاه و دادگاه کشی بچه هم یه بچه ی فوق العاده شیطون بود روزا که فقط شیطنت و گریه شبا هم دقیقا از یک تا چهار صبح بیدار میشد به گریه و عربده های وحشتناک خلاصه که جوری شد که خانوم گفت من بچه رو دیگه نگه نمیدارم فرستادش پیش باباش،نزدیک دوسال هم درگیر دادگاه بود آخرش برگشت سر زندگیش حالا تو این دوسال این بچه خیلی خیلی عوض شده آروم تر شده

حالا بقیه میان اون بچه رو میکوبن تو سر بچه ی من که ببین چطوره چقد خوبه در حالی که این همون بچس که امونشون رو بریده بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معلومه که میگیره سنگ که نیستم،مامان دارم ولی شاید باورت نشه اصلا دوست نداره برم وقتی هم میرفتم درای ...

من مامانم فوت شده و بقیه به گفته ی خودشون دوست دارن رفت و آمد کنم باهاشون ولی حتی راضی نمیشن دخترم یدونه بیسکویت بخوره مبادا بریزه رو فرششون

چند بار از بیخوابی خونه مامان بزرگم خوابم برد 

میگفتن تو خونه هم اینجوری بچه رو ول میکنی میخوابی؟

من مامانم فوت شده و بقیه به گفته ی خودشون دوست دارن رفت و آمد کنم باهاشون ولی حتی راضی نمیشن دخترم ی ...

ببین الان انقدر درکت میکنم که با حرفت اشکم درومد چون دقیقا این روزارو منم داشتم و دارم،امان از زخم زبون😔خدا رحمت کنه مادرتو

بلندترین فریاد من سکوت من است...
میدونی من از کجا خیلی فشار میخورم من یکی از نزدیکانم با همسرش به مشکل خرده بود یه بچه یه سال و خرده ...

😂😂😂

خونواده شوهر من فقط بچه های تپل رو میزنن تو سر دختر من

فرقی هم نمیکنه بچه هه میتونه راه بره؟حرف میزنه؟یا چیزای دیگه

فقط وزنش زیاد باشه کافیه براشون😂

یکی از افتخارات مادرشوهرم اینه بچه هاش تا دوسالگی چاق بودن

اصلا هم بروی خودش نمیاره بعد از دوسالگی کمبود وزن و سوتغذیه گرفتن

فقط به همون دوسال مینازه

تا یک ماه پیش انقدر با حرفاش ذهنمو مشغول میکرد که شیرت خوب نیست و بچه لاغره که ماهی دوبار دخترمو میبردم بهداشت وزن کنن

😂😂😂 خونواده شوهر من فقط بچه های تپل رو میزنن تو سر دختر من فرقی هم نمیکنه بچه هه میتونه راه بره ...

منم بیشتر این چیزا رو داشتم نوزاد بود اصلا زردی نداشت الکی همش میگفتن وای چقد چشاش زرده این زردی داره خیلی تو نوزادی آروم بود همش خواب بود میگفتن بچه همش خوابه یا مثلا ببخشید انتظار داشتن بیرون روی بچه یه ماهه مثل بچه دوساله باشه یه بار دیگه گفتم مگه جز شیر چیزی میخوره که انتظار دارین شکمش سفت باشه تا شیر میخورد خیلی تپل بود و کل صورتش لپ بود میگفتن بچه فقط لپه از شیر که گرفته شد همش میگفتن وای چقد لاغر شده در حالی که هرچی وزنش میکردم اصلا کم نمیکرد فقط قد میکشید هرچی هم میگفتم بابا بچه قد میکشه انگار نه انگار،حالا هم که گیر دادن به رفتاراش

کلا انگارفقط بچه های دختراشون خوب و نمونن،من که کلا دیگه زدم به بیخیالی اصلا جوابشونم نمیدم

منم بیشتر این چیزا رو داشتم نوزاد بود اصلا زردی نداشت الکی همش میگفتن وای چقد چشاش زرده این زردی دار ...

منم جواب نمیدم ولی ناخوداگاه عذاب وجدان میگیرم و احساس میکنم مادر خوبی نیستم