2777
2789
عنوان

بخاطر دخترم خجالت می کشم

610 بازدید | 53 پست

هرجا میریم انقدر میدوعه و به همه چیز دست میزنه بقیه صداشون درمیاد

یکسال و نیمشه ولی اصلا مثل همسناش پیش من نمیشینه و منم مجبورم همش دنبالش باشم

بخوام بگیرمش هم خودشو میزنه زمین

نمیزارم خونه ی بقیه به چیزی دست بزنه ولی تا بخوام دو دقیقه بشینم بهم میگن بیخیالم و بچمو ول کردم و مراقب نیستم ووو

بخدا خسته شدم کم آوردم دلم نمیخواد دیگه جایی برم ولی تو خونه نمیمونه فقط دوست داره کفش بپوشه بریم بیرون

جایی میریم از همه ی مامانا بیشتر سرپام ولی نمیدونم واقعا بقیه انتظار دارن دقیقا چیکار کنم 

صد بارم بیارم پیش خودم باز پا میشه میدوعه میره دنبال شلوغ بازیاش

بگیرمش جیغ میزنه 

بخوره زمین چیزیش بشه کلی حرف بارم میکنن که چرا مراقبت نکردی

تو خونه چه مراقبتی بکنم؟از دستش همه چیزو جمع کردم

حالم از حرف بقیه بهم میخوره

هرکی رو میبینم کلی تایم برای خودش داره و چند نفر یه بچه رو بزرگ میکنن و به هیچکدوم فشار نمیاد

اونوقت من یه هفتس تو فکرم که دکتر رفتنی دخترمو چیکار کنم

جایی قرار باشه شب بمونیم انقدر بدخلقی میکنه که گریم در میاد

دیروز باباش میگه دلم میخواد بعد از ساعت کاری تو اداره بخوابم

سیر باشه بازم ببینه چیزی دارم کوفت میکنم نق زدناش شروع میشه

بره بغل کسی دیگه بغل من نمیاد و میخواد با اونا بره بگرده

خجالت میشم از بس بزور از این و اون گرفتمش

کم آوردم من

نمیدونم چیکار کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی داشتی بچه دار میشدی به این فکر میکردی ببینی تحمل اینا رو داری منم بچه بودم اینطوری بودم ولی الان خیلی ارومم مامانم میگفت همیشه با ارامش برخورد میکردم باهات همین حس خجالتت باعث میشه بچه حس کنه کنار تو اضافیه 

سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها

بیش فعاله ببرش بیرون پارک انرژی خالی کنه

سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها

تو این سن طبیعی هس ،خیلی از بچه ها اینجوری هستن 

اگه کسی و نداری که بهت کمک‌کنه سعی کم بیزون رفتنت رو کمتر کنی و فعلا تا چند ماه خونه کسی نری 

ففط با خودت ببرش پارک یا خانه بازی و .... 

مطمئن باش بعدش بهتز میشه

.

انتظار داری همیشه ساکت آروم باشه؟ افسرده میشه وقتی سرش داد میزنی ساکت میشه یا جیغ میزنه؟