2777
2789
عنوان

بیاین میخام نصیحتتون کنم 😂خصوصا مجردا وعقدیا

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 64 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین خواهرم منم حسرت میخورم مثلا در امد رفیقام ۱۰ تومنه چون پدرشون براشون خونه خریده ولی پدر من ...

هر شب سوره ی واقعه و ملک " تبارک "  بخون " هر دو کمه زود تموم میشه " برای افزایش رزق و روزی و برکت هست " 

واقعه رو هر شب بخون ، ملک رو یک سال 

به مدت ۷ شنبه پشت سر هم در خانه به تنهایی یا با اعضای خانواده روضه ی حضرت مسلم بن عقیل را در خانه گوش کنید یا با اعضای خانواده یا تنهایی ( مثلا بیدار شدی قبل از خارج شدن از خانه گوش بده ، تا ظهر شنبه = مجربه و برای خرید خانه است ، 

کامنت کاربری: میبخشید مثلا خونه داریم میخواهیم بزرگتر بشه این کار تاثیر داره؟ بله میشه. 

* البته یه نکته : برنامه ی نام فرزند بر اساس ابجد _ ارزیابی نام : از بازار نصبش کردم و قسمت دوم اون برنامه : بررسی ارتعاش اسم : اسم شخص و والدین : اسم شما ( اسم شخص و مادرش= اسم مستعار ( آنطور که صدا میدهد نه آنطور که نوشته میشود = مثلا در میان غیر عرب زبانان ض ذ ظ صدای ز میده مثلا کاظم میشه کازم ، ابوالفضل میشه ابُلفزل ( ابلفزل را وارد میکنیم ) ، ع الف تلفظ میشه علی میشه الی ، ح صدای ه میده مثلا محمد میشه مهمد حمید میشه همید حسن میشه هسن حسین میشه هسین ، غ ق تلفظ میشه غلام میسه قلام ارغوان میشه ارقوان ، ث و ص همون س تلفظ میشه ثریا میشه سریا ، ط ت تلفظ میشه فاطمه میشه فاتم ( ه  آخر صدای ه نمیده بلکه صدای   ِ  میده فاطمه میشه فاتم ، 

تا ببینی اسم شخص در چه دسته ای هست بهترین اسم اسمیه که در دسته ی اشرافی باشه که بهترینش اشرافی عالی هست  ‌ ( البته اسرافی ، معمولی ) و ( کم درآمد ، عالی  گ) هم خوب هستن 

، بدترین اسم اسمیه که در دسته ی حادثه ساز باشه که بدترینش حادثه ساز عالی است ( البته حادثه ساز ، معمولی ) و ( حادثه ساز ، متضرر  گ) هم به بدی حادثه ساز ، عالی هستند . 

+ اسم شخص و پدرش ( برای درآوردنِ پاقدمِ نام : خوش قدم یا خنثی قدم یا بد قدم 

هر شب سوره ی واقعه و ملک " تبارک "  بخون " هر دو کمه زود تموم میشه " برای افزایش رزق و روزی و ب ...

ارتعاش نام رو اتفاقی در گوگل دیدم بخش تصاویر بعد رسیدم به برنامه ی نام فرزند بر اساس ابجد _ ارزیابی نام،  زدم روش ارجاع داد به برنامه ی بازار بعد از اونجا نصبش کردم 

من در کاربر ( @آلتادین   ) تاپیک : معتقدم رنج پایانی جز نیکبختی ندارد " برای یه کاربری مفصل توضیح دادم 

ببین خواهرم منم حسرت میخورم مثلا در امد رفیقام ۱۰ تومنه چون پدرشون براشون خونه خریده ولی پدر من ...

شما سعی داری نفهمی منم دیگ ادامه نمیدم میتونید برید تو ددی سایت تاپیک خلاف حرفای من بزنید 😅

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی