2777
2789
عنوان

بیستویک هفته ام کسی نمیدونه باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ميخوام تو هشت هفته ب مادر شوهر و مامانم بگم اونا خودشون زحمت ميكشن ب همه ميگن😂كلا ادم حساسي نيسم ...

بالاتوضیح دادم

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
من چون قبلا دوتا سقط داشتم هرکی منو میدید تیکه مینداخت خیلی حرفا تواین ده سال شنیدم.منم امسال ای وی ...

من درکتون می کنم قبل بارداری یه سقط داشتم که قلبش تشکیل نشد برای بارداری دوم استرس داشتم همه چی خوب پیش بره هیچکس جز خانواده ادم دلسوز نیست یهو یه حرفی میزنن که ادم اتیش می گیره من هنوز اون حرفارو فراموش نکردم 

الان همه انقد بدبختی دارن که دغدغشون حاملگی منو شما نیس

آخه بعضيا فكر ميكنن اولين و آخرين زني هستن كه حامله شدن و دنيا داره رصدشون ميكنه ولي فقط خودشون مهمن واسه خودشون 😂😂

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜
من درکتون می کنم قبل بارداری یه سقط داشتم که قلبش تشکیل نشد برای بارداری دوم استرس داشتم همه چی خوب ...

دقیقا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
من چون قبلا دوتا سقط داشتم هرکی منو میدید تیکه مینداخت خیلی حرفا تواین ده سال شنیدم.منم امسال ای وی ...

آخی عزیزم خیلی ناراحت شدم ولی مسئله من اینکه خانوادم با ازدواجم مخالف بودن برا همین بارداری اولمو بهشون گفتم خیلی ناراحت شدن در صورتی که خودم خیلی خوشحال بودم دلم شکست ،،،الان چند روزه پریودم عقب افتاده واقعا میترسم باردار باشم ،،ولی اگه باشم حتما مثل شما به کسی نمیگم به خصوص خانواده خودم

آخی عزیزم خیلی ناراحت شدم ولی مسئله من اینکه خانوادم با ازدواجم مخالف بودن برا همین بارداری اولمو به ...

عب نداره ماهایی ک شرایط خاص داریم ماهم خدایی داریم

من ک گفتم حلال نمیکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40