2777
2789

اره بابا

فقط خوب بشورش 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

⭕️برنامه miligold کلاهبرداریه ⭕️                           ‌فکرکردین‌ باورمون میشه توی امضا نوشتید کاربری دست ۲نفره؟یعنی این دروغی که میگید راسته؟😄☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توت فرنگی میوه حساسیت زایی

کم کم بده

امیرمحمد نازنینم  روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد  منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘

نه 

تا دوسالگی نه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
میگم چنتا سوال دارم 

بگو عزیزم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

⭕️برنامه miligold کلاهبرداریه ⭕️                           ‌فکرکردین‌ باورمون میشه توی امضا نوشتید کاربری دست ۲نفره؟یعنی این دروغی که میگید راسته؟😄☺️

آره بعداز۱سالگی اکثرمیوه هارومیشه به بچه داد

من به پسرم قبل از۱سالگی دادم

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

من مامانم ب پسرم داد ،ده ماهش بوود ،درجا یه اسهالی شد ک نگووو ،دیگ بردمش دکتر

میوه ی کثیفیه خیلیییی باید مطمن باشی از تمیز بودنش

پسر قشنگم ،نور دیده ی من💙💙لااله الاانت سُبحانَکَ اِنّی کنتُ مِن الظالِمین☆
توت فرنگی میوه حساسیت زایی کم کم بده

پسرم شیر خشکیه  صب که بیدار میشه ۱۵۰ تا میدم بعدازظهرم ۱۵۰ وشب قبل خواب ۱۵۰ تا میدم .. الان میخان شیر پاستوریزه بدم بنظر شما اگر شیر خشک ندم از شیر گرفتم ؟ و اینکه پاستوریزه رو باید چقد بدم

تحت هیچ شرایطی نده

توت فرنگی، اسفناج باید بعد از دو سالگی بدی چون به شدت حساسیت زا هستند

ممکنه یه نفر بده و بچه طوریش نشه ولی عوارضش بعد از ۳سالگی مشخص میشه

بگو عزیزم

پسرم شیر خشکیه  صب که بیدار میشه ۱۵۰ تا میدم بعدازظهرم ۱۵۰ وشب قبل خواب ۱۵۰ تا میدم .. الان میخان شیر پاستوریزه بدم بنظر شما اگر شیر خشک ندم از شیر گرفتم ؟ و اینکه پاستوریزه رو باید چقد بدم

پسرم شیر خشکیه  صب که بیدار میشه ۱۵۰ تا میدم بعدازظهرم ۱۵۰ وشب قبل خواب ۱۵۰ تا میدم .. الان میخ ...

والا من سررشته شیر خشک ندارم چون بچه هام شیر خودم رو میخوردن

اگه میخای از شیرخشک بگیری وعده هاشو کم یا اندازه اش رو کم کن

شیر هم هوا رو ب گرمی میره . وگرنه میتونی شیر بدی

امیرمحمد نازنینم  روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد  منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘
نمخام بگیرم میخام بدم ولی جاش شیر گاو یا پاستوریزه

اصلا اینکارو نکن

شیرخشک ارزش تغذیه ایش خیلی بالاست یه شیرمعمولی نیست

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40